tiistai 18. joulukuuta 2012

Tampere ja Elonkerjuu

Suvi:

Olin viime viikonloppuna Tampereella moikkaamassa siskoa, ja äiti raahas meidät myös sitte Elonkerjuun keikalle. :D Ei pahemmin kuunnella siskon kanssa kyseistä bändiä, mutta innolla mentiin mukaan ja juhlimaan.

Kun saavuttiin äidin kanssa Tampereelle, käytiin ensimmäiseksi syömässä, jonka jälkeen kaupan kautta siskolle valmistautumaan iltaa varten. Meikkailtiin, puettiin, juotiin, kuunneltiin Elonkerjuuta ja lörpöteltiin. Sisko teki mulle myös aikamoiset kiharat. Niiden teossakin kesti aika kauan, niin huolellisesti se ne teki. Alempana kiharakuvia. ;D

Puolet hiuksista kiharrettu

Tää piti mulle seuraa samalla kun hiuksia kiharrettiin :D

TADAA! Kiharat valmiita. Tosin harjasin vielä kevyesti ja haroin käsin
että kiharoista tuli vähän pehmeämmät.

Oli pakko laittaa toi mustavalkosena, mun naama näytti keltaselta originalissa kuvassa. Tiedä sitten miks. Oli kyllä vähän vaikeeta haroa pehmeämmiks noita kiharoita, kun niissä oli niin paljon lakkaa. Mut sain mä jonkin verran pehmennettyä niitä.

Illan asu kokonaisuudessaan

Tollaisella asulla olin siis liikenteessä. Oli kiva laittaa nahkaliivi pitkästä aikaa päälle, kun töissä ei viitsi oikein tuollain pukeutua. Virasto kun on kyseessä.

Ilta oli just kiva! Keikasta tykkäsin, oli hyvä meininki koko ajan. Väki keikalla oli vähän vanhempaa kuten ehkä saattoi olettaa, mutta ei se haitannut mua ollenkaan. Huomasin kyllä että illan mittaan alkoi väsyttää tosi oudolla tavalla ja luulen että syynä oli parin allergialääkkeen ja alkoholin yhteisvaikutus. Mutta silti fiilistä löytyi! Keikan jälkeen äiti painui nukkumaan ja minä ja sisko vaihdettiin baaria. Oltiin siellä hetki, jonka jälkeen raahauduttiin siskon kämpille iso mäkkisäkki kainalossa.

Bisse kourassa

Aamulla oli sitten aika tukala olo lievästi sanottuna. :D Ja allergiaoireet siskon ihanasta koirastakin alkoi. Darra + allergiaoireet + univaje = NOT NICE.

Söpöys, johon kuolen :D Allerginen kissoille ja koirille..

Muutaman tunnin hajoilemisen jälkeen piti sit jo miettiä kotiinlähtöä takaisin Helsinkiin. Kotiin kun tulin ni olo oli vieläkin tosi karsee ja Katakin sen huomasi. Pärskin koko sunnuntai-illan ja mietin että millonkohan allergiaoireet loppuvat. Ei ne sit loppunu ja aloin miettimään, että oonkohan mä kipeä. Mietin, että herään maanantaina ja katon aamulla mun oloa ja päätän silloin, meenkö töihin. Noh, nyt on tiistai enkä oo vieläkään menny. Pärskiminen on loppunut, mutta kurkkukipu ja tukkoisuus vaivaa yhä. Kivan tuliaisen sain sitte Tampereelta. :D Saa nähdä meenkö huomennakaan töihin jos tää olo jatkuu tälläsenä. Mulla oli suunnitelmissa tällä viikolla käydä paljon jumpissa, jotta voin huoletta syödä jouluruokia jouluna sekä ostaa kaikki loput joululahjat. Enpä oo tehny kumpaakaan, maannu vaan sisällä. Nyt tässä yritän miettiä, milloin loppuviikosta (kun oletettavasti olo on parempi) kerkeän käydä joululahjaostoksilla.. Viimeistään sitten viikonloppuna, jolloin varmaa puolet koko Suomesta on muutenkin liikenteessä.

Tällästä tällä kertaa, voisin mennä telkkarin ääreen makoileen kun ei oikeen muutakaan voi tehdä.. :) Alempana tän päivän luukku!

- Suvi

3 kommenttia: