keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Katan Joulu 2012

Aika mukava joulu ollut :) Yksi parhaimmista tähän mennessä! En kärsinyt edes mistään joulustressistäkään, kun kerrankin olin ostanut lahjat hyvissä ajoin!

Nyt on yksi valinta edessä. Häivynkö täältä porukoiden hoivista omaan kotiin niin kerkeisin urheilemaankin tänään. Mutta toisaalta täällä olisi vielä joulusafkaa... joulusafka vs. jumpat.  No kallistunee safkan puolelle... :D Ja ei muutenkaan ole ihan joka viikkoista, että perhe viettää tälla lailla aikaa yhdessä.

Sain Suvilta lahjoja! Toinen paketeista oli mysteeri.

Aaton aattona heti herättyäni lähdin isän kanssa hoitelemaan viimeisiä joulujuttuja. Vaikka oltiin tien päällä ja kaupoissa yhteensä yli viisi tuntia, oli silti jotenkin mukavaa. Ruuhkat kaupoissa olivat aikamoisia, mutta silti kaikki ihmiset ovat näin joulun aikaan ihanan hyväntuulisia. Illalla mentiin vielä haudoille tädin kanssa. Isomummini oli samanniminen kuin minä, ja on yhä vähän friikkiä nähdä oma nimi haudalla... Oli kyllä kaunista hautausmaalla! Pimeässä näkyivät kaikki lukuisat kynttilät :)
Aattona heräsin aikasin isän kanssa wanhaan kauppahalliin tekemään viimeiset ostokset. Nyt ei ollut ruuhkaa ollenkaan, ja jäätiinkin glögille ja piirakalle. Ihan turhaan jouluna kiirehtii kaiken kanssa, välillä pitää pysähtyä ja nauttia kaikesta :) Päivällä mentiin mummille syömään koko poppoolla, ja illalla vielä syötiin omia jouluruokia. Nam. Löysin mun uuden herkun kreikkalaisesta joulupöydästä, ja se on munakoisotahna. On oikeasti todella hyvää!

Pikkunen hiiri löytyi hangesta. Hauskasti käpertynyt, kun häntäkin menee naaman poikki :)

Piparien koristelua!

Essi oli aivan tohkeissaan kaikesta. Ekaa kertaa avasi kaikki lahjansa aivan itse! Oikeestaan yritti avata vähän kaikkien lahjoja.


Joulupäivänä oltiin vähän rennommin. Syötiin ja ulkoiltiin ja sen semmoista. Tai no, joulusiivoukset mun kohdalla jatkuivat vielä joulupäivänäkin. Turhaan erehdyin luulemaan, että pääsisin porukoiden luo vain pötköttelemään :D Ai niin! Ja näin kanahaukan kahdesti tuona päivänä! Siistii.

Essi ja hänen uusi lahjansa (ja leveä takapuolensa)

Nyt vaan uutta vuotta odottelemaan :) Vain muutama työpäivä ja sitten taas juhlimiset koittavat! Jeah!

- Kata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti