perjantai 21. joulukuuta 2012

Joulukalenteri: 21. luukku21. A Song That Makes Me Laugh

Kata: Quiet Riot - Cum On Feel The Noize


Tuli samantien kaksi biisiä tähän mieleen, mutta Aerosmithiä on jo täällä näkynyt niin päädyin Quiet Riotiin! Molemmista biiseistä btw tulee hauska fiilis, koska niistä tulee Suvin hölmöys mieleen :D Aerosmithin Walk This Waystä tulee mieleen Sweden Rock ja kun Suvi hoilaa yleisössä "Rooock this wayyy!" samalla kun odotellaan Aerosmithin keikan alkua... :D

Tästä biisistä tulee myös mieleen Suvin huikeat laulutaidot! Ja näihin lyriikoihin mäkin yhdyn aina laulamaan! Tai ei me tähän lauleta, me rääytään (mikä sana...). Voitte kuvitella miten kaunista se on :) Toi rock-sana me vielä vedetään aina iha överiksi. Sillai lyhyenä ja korkeana... :D Hyvän fiiliksen biisi! En tiiä kummasta tykkään enemmän: tästä vai Sladen alkuperäisestä!

Come on feel the noise
Girls rock your boys

We'll get wild, wild, wild,
Wild, wild, wild

Tässäkin biisissä on paljon sanomaa ja sillee.


Suvi: The Darkness - I Believe In A Thing Called Love


:DDDD Koko bändiki on niin läppä et huhhu. Näiden biiseille ei voi muutaku nauraa, ja varsinkin tälle biisille! Laulettiin aikoinaan minä, sisko ja Kata tätä biisiä Singstarissa ja kuoltiin nauruun tälle musavideolle (ja meidän laulutaidoille) ja biisille. Toi musavideo on niin läppä... Laulajan ilmeet ja sit kun joku avaruusolio hyökkää ja... hahhah :D Aivan mahtava biisi!

Nähtiin kesällä ekan kerran livenä tää Katan kanssa, ja keikalla oli tosi hauskaa :) Livenäki tosi hauska biisi !

- Kata & Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti