tiistai 4. joulukuuta 2012

Joulukalenteri: 4. luukku

4. A Song That Makes Me Sad

Kata: Savatage - When The Crowds Are Gone


Tää biisi kyllä pysähdyttää. Jumaleissön mikä ääni. En oo ihan varma, miksi valitsin tän biisin. Tai siis tiiän kyllä, koska päätin aina valkata biisin, joka tulee ekana mieleen tai ainakin melko heti. Koska muuten hajoon valinnan vaikeuden kohdatessa :D Tää biisi varmaan tuli siks ekana mieleen, koska tätä on tullu kuunneltuu niin paljon ihan parin viikon sisällä. Savatage on mulle melko uusi bändi, vasta ihan tässä syksyllä ruvennu kunnolla kuuntelee. Kiitos J:n! :)

En nyt ala kyynelehtiä tän biisin soidessa, mutta sellanen tyhjä olo tulee. Haikeus. Surumielisyys. Hyrrrrh tästäkin tulee kylmät väreet.

I don't know where the years have gone
Memories can only last so long
Like faded photographs, forgotten songs
And the things I never knew
When the skin is thin, the heart shows through
Please believe me what I tell you is true

- -

I never wanted to know
Never wanted to see
I wasted my time
Till time wasted me
Never wanted to go
Always wanted to stay
'Cause the person I am
Are the parts that I play
So I plot and I plan
Hope and I scheme
To the lure of a night
Filled with unfinished dreams
I'm holding on tight
To a world gone astray
As they charge me for years
I can no longer pay


Suvi: Eric Clapton - Tears In Heaven


Tähän mietin hetken, että valitsenko biisin mitä oon nyt viimeaikoina kuunnellu paljon vai sitten sellasen mitä oon jo pitkään kuunnellu mutta en sitten niin paljoa viimeaikoina. Päädyin jälkimmäiseen, eli tähän biisiin. Mun mielestä tää on vaan niin herkkä ja surullinen ja aina kun kuuntelen tän, niin mietin vaan sitä surua mitä oman lapsen menettäminen voi tuottaa. Tästä biisistä välittyy ainakin mulle surua ja tuskaa. Muistan kuinka yläasteella ennen liikuntatunteja kuuntelin tätä biisii putkeen ja putkeen ja tulin niin surulliseks. Hyvä mennä liikuntatunneille sitten. :D Hyvä minä. Mutta joo, vieläkin kun kuuntelen tän biisin niin helpostikin tulen surulliseks kun alan miettimään noita sanoja ja kaikkee..

- Kata & Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti