tiistai 18. joulukuuta 2012

Joulukalenteri: 18. luukku


18. A Song I Listen To When I'm Sad

Kata: Slipknot - Snuff



Tätä biisiä kuuntelen surullisena ja turhautuneena. On tullut kuunneltua aika paljon tätä biisiä noissa fiiliksissä tän syksyn aikana. Jännä, että tää luukku tuli just nyt, kun mua taas surettaa ja turhauttaa.

I still press your letters to my lipsAnd cherish them in parts of me that savor every kissI couldn’t face a life without your lightsBut all of that was ripped apart when you refused to fight

So save your breath, I will not careI think I made it very clearYou couldn’t hate enough to loveIs that supposed to be enough?
I only wish you weren’t my friendThen I could hurt you in the endI never claimed to be a saintOoh, my own was banished long agoIt took the death of hope to let you go

Sellasta tänään. Alkaakohan nää mun jutut täällä mennä vähän krhmm yli... :D Huomautan, että taas on yö. Ja oon väsynyt.
Suvi, yksi loppukevennys, kiitos. Tähän teemaan se niin saletisti onnistuukin.Tykkään tästä biisistä kovin. Ihan törkeen hyvä biisi. Herättää niin monenlaisia tunteita. Kaunis. Kamala. Kanzii tsekata lyriikat.
Nyt on aamu. Voin sanoo, että toi biisi toimii turhautumisen purkaamisessa :D Hohoo. Koska ei kestä kauaa, kun tulee täysin naurettava olo :D Voi elämä, että elämä on aika jeah.

Suvi: Gotthard - Say Goodbye


 Gotthardia taas. Niin hyvä bändi. Tääki nyt on vähän sellanen aihe et joo riippuu ihan tilanteesta millaista musiikkia kuuntelen jos oon surullinen. Joskus iloista, joskus surullista. Mutta tätä on kyllä tullut kuunneltua, joten laitoin tämän.
Nyt on kyllä vähän sellanen fiilis että vois kuunnella tätä. On jotenkin tosi raukkamainen olo ku on niin huono olo. Kurkku sairaan kipee ;< En oo ollu töissäkään tällä viikolla vielä. Plöö ehk huomen sit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti