perjantai 28. joulukuuta 2012

Europe + Mustasch @ Circus

Kata ja Suvi:

Hellou!

Oltiin viikko stten perjantaina Europen keikalla, jossa oli special guestina Mustasch lämppäämässä. Tykättiin molemmat kummankin bändin keikoista paljon! Tosi hyvä meininki, eikä ketään törppöjäkään ollu siellä yleisön joukossa häröilemässä ja riehumassa. Europe ollaan nähty kerran aikaisemmin livenä kesällä 2011, ja silloinkin oli hyvä keikka. Tempest on kyllä aika ihana :D Mustasch on meille kummallekin vähän uudempi musiikkituttavuus, niin mentiin sitäkin kattomaan innoissamme. Oli kyllä tosi jees kun sekä lämppäri että pääesiintyjä oli hyviä, ei joutunut kuuntelemaan/kattomaan mitään pakkopullaa ennen pääesiintyjää.

Aloteltiin meillä, kuuneltiin ja fiilisteltiin Europea ja Mustaschia ja räpsittiin muutama kuva :)


Illan keikka-asut ! Suvi syö Katan kättä..

Sit meille sanottiin et ryhdistäytykää ja hymyiltiin nätisti kameralle :)
Kuvista tulikin mieleen, että meidän Nelly -paketti tuli eilen ja molemmilla on tässä päällä uudet paidat suoraan paketista. ;) Just hyvä ennen keikkaa paketin saapua! Tilauksista enemmän myöhemmin sitten, tehdään niille varmaan ihan oma postaus.

The Final Countdown kajahti viimeisenä soimaan ja koko porukka hyppi ja kilju ja oli ihan fiiliksissä. Niin oltiin mekin ja suunnattiin keikan jälkeen baariin. Tällä kertaa Bar Bäkkäriin, mikä on kunnon rokkibaari. Hyvä meininki ja sillee! :D Siellä juotiin pilkkuun asti mitäs muutakaan. Snägärin kautta kotiin - Kata & Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti