tiistai 9. huhtikuuta 2013

Sekasikiöpostaus

Suvi:

Hejsan! En oikeesti keksiny parempaa otsikkoa tälle kunnon sekasikiöpostaukselle..

Miniristeily meni hyvin, tehdään siitä oma postaus Katan kanssa kun keritään. :) Oli kyl tosi hauskaa! Viime viikonloppu oli kokonaisuudessaan tosi kiva, koska ohjelmaa oli aika mukavasti. Perjantaina näin poikaystävän kanssa sen paria kaveria. Mentiin kyläilemään heidän luokse ja ilta oli tosi mukava. Tosin sain kunnon allergiaoireet taas vaihteeks kissoista. Niitä oli siellä kolme! :D Ei voi tietää hyvää. Mutta ei se mitää, oli silti kivaa :) Ite tosin otin vähän letkeemmin  kun halusin olla täysissä voimissani risteilyllä. Lauantaina risteilyllä meni lujaa ja sunnuntai menikin sitten siinä löhöillessä ja huonoa leffaa katsoessa.

Kuvituksena random otoksia. :D

Pakollinen pukukoppikuva
Maanantaina olin siellä haastattelussa rekrytointifirmalle. Meni tosi hyvin ja toivon että sieltä soitetaan jostain mahdollisesta työstä mulle lähiaikoina. Sain myös tosin soiton vanhasta työpaikasta ja sovin pomon kanssa että ilmoitan viimeistään toukokuun alussa tulenko kesäksi sinne töihin vai en. Eli viel täs katsellaan miten hommat menee. :) Mut on se kiva tietää et on varavaihtoehto jos ei saa vaikka oman alan töitä.


Oon nyt lukenu taas Michael Monroe kirjaa eteenpäin. Kohta pääsee sit lukemaan sitä mun ostamaa Gunnareiden kirjaa! Tällasia kirjoja mä tykkään lukea. Oon vähän mietiskellyt mitä kirjoja sitä sit seuraavaks ostaisi. Täs yks ihan hyvä vaihtoehto: https://www.booky.fi/tuote/jackson_laura/jon_bon_jovi/9789524925112 eli siis Jon Bon Jovin elämänkerta.

Ai vitsi odotan Micahel Monroen keikkaa mistä Kata kerto! Päästään vähän riehuu Katan kaa sinne :) Näin sen viimeks livenä viime kesänä Ruisrockissa ja show oli ihan mahtava. Se oli Michaelin 50v juhlakonsertti vielä. Hauska sattuma kyl! Michael laulo suomeksikin ja oli tosi hassuu ja samalla upeeta kuulla sen laulavan suomen kielellä. 20.4 JEAAA! Pitää ostaa lippu, onneks mulla on tikettiin vielä lahjakorttia jäljellä.

ruskeet hiukset ja otsis :D
Mentiin ekaa kertaa Michael Monroen keikalle Hanoi Rocksin hajoamisen jälkeen 2.4.2010. Yllä oleva kuva otettu ennen keikkaa, voi kun me näytetään jotenki... pikkusilt :D ja hyväihoisilta! Annoin Katalle synttärilahjaks muistaakseni ton keikan lipun, sattu tosi sopivasti toi keikan ajankohta. :)


Katottii poikaystävän kanssa tossa yks päivä Muumipeikko ja pyrstötähti. Niin paras! Ja ihana ♥ Varsinkin siinä loppuvaiheessa se kohta kun Muumipeikko huutaa "Meri! Meri! Meri! Se on tullut takaisin!!!" Ja sit koko konkkaronkka ui iloisesti kristallinkirkkaassa meressä. Ah. Pitää kattoo kyl enemmän muumejä. :) Muumimaraton!

Hesen kanasalaatti
 
Iloinen :)

Aiheesta toiseen. Mä niin haluisin uuden kameran. Mun nykynen pokkari on aika.. huono. Oon miettinyt nyt jo aika kauan tota Olympuksen E-PL3 kameraa, se vaikuttaa aika hyvältä mulle eikä hintakaan ole ollenkaan paha. Pokkarista varmaan ihan hyvä siirtyä tollaseen minijärkkäriin. En sit tiedä.. Pitäiskö vaan tilata. :D Olis niin kiva saada vähän opeteltua tollasen käyttöä ja saada otettua hyviä kuvia. :) Oi vitsi olis kiva mennä kauniilla säällä ulos vaan kuvailemaan.


Olympus E-PL3
Pitää vielä miettiä, tosin löysin ton hintaan 299 topshot.fi:stä että nyt houkuttelee viel aika paljon! Vähänkö olis siistii omistaa kiva ja hyvä kamera! Tohon voi vielä ostaa vaihto-objektiiveja tarpeen mukaan, oujee!

Nyt päivän rientoihin (haha)! Mukavaa päivää ihmisille :)


- Suvi

2 kommenttia:

 1. Hauskaa päivää sulleki :))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Well thank you :DD Nyt voisin toivottaa hauskaa viikonloppua sulle! :)

   - Suvi

   Poista