maanantai 22. huhtikuuta 2013

Bangkok pt. 5

Suvi:

Moikka!

Vika Bangkok postaus! :) Nyt luvassa pientä kuvaoksennusta, watch out! :D Käytiin vikoina päivinä temppelikierroksella. Onhan ne nyt aika must see juttuja jos Bangkokissa käy. Ne on tosi upeita.

Eli ostettiin sellanen päiväretki tälle temppelikierrokselle. Oli kyl hyvä veto tehdä näin, paljon helpompaa mennä useampaa temppeliä katsomaan kun saa autokyydit ja opas ostaa liput yms. Seurattiin vaan perässä ja opas hoiti loput. Eikä mennyt turhaa aikaa sähläämiseen ja julkisilla matkustamiseen.

Ihan ekaks mentiin kattomaan temppeliä Wat Traimitr. Siellä on Buddhapatsas joka painaa yli viisi tonnia (hui) ja on täyttä kultaa (nice). Täällä tajusin että olin pukeutunu aika väärin: minishortsit jalassa yritin tallustella sisään. Olkapäät kyllä oli peitettyinä mut en jalkoja sitte tajunnu peittää.. No joka mestoissa oli sit pitkiä hameita vuokrattavana eli nou hätä. :)


Wat Traimitr

Wat Traimitr ja 5,5 tonnia painava Buddhapatsas
 Wat Traimitrista jatkettiin matkaa kohti yhtä tunnetuimpia temppeleitä Thaimaassa. Wat Arun (Temple of Dawn) oli siis kohteena ja sinne piti ylittää jokilaivalla joki päästäkseen perille. Ennen Wat Arunia käytiin siinä vieressä tutustumassa vähän pienempään temppeliin jonka nimeä en todellakaan muista. :(

Kaunista!


Sitten Wat Aruniin! Se oli tollanen tosi korkea ja jos halus kiipeä ylös ni jyrkkiä portaita pitkin piti mennä. Aika vaarallista pitkän hameen kanssa. :D




Vuokrasin hamosen :)
Oli hienot maisemat :)

Pikkulapset leikki, awws.
Seuraavaksi lähettiin vikaan kierroksen paikkaan: Wat Pho:hon. Se oli tosi iso alue, ei keritty käydä kaikkialla edes siellä. Opas ohjasi meidät kattomaan tärkeimpiä juttuja sieltä kuitenkin. :)


Minibuddhia!
Must see: lepäävä Buddha. Oli muuten iso!


Wat Pho:ssa oli ihan älykaunista ja kaikki noi rakennelmat oli niin nättejä. Räpsin vaan kuvia kokoajan. Yllä oleva kuva on yksi mun lemppareista. Ihanan näköstä!

Temppelikierroksen jälkeen luultiin että meitä viedään takas hotellille, mutta meidät dropattiinkin jonnekkin timanttihiomispaikkaan. Siellä saatiin ilmaset juomat ja sitten meille näytettiin mitä kaikkea siellä on. Hienoja timanttikoruja kyl löyty. Ei ehkä ihan mulle kuitenkaan, ostin muutaman tulaisen vaan sitten tuliaiskaupasta. :)

Siinäpä se taitaa olla. Reissu oli oikein mukava ja virkistävä. Oli kiva päästä näkemään vähän Thaimaatakin. :) Nyt vaan suunnittelemaan uutta reissua!

- Suvi

1 kommentti: