torstai 25. huhtikuuta 2013

Pesukonepostaus

Kata & Suvi:

Moi! Meillä on pesukoneen korjaaja täällä :D Chillataan Katan huoneessa (kerrankin) ja odotellaan tuomiota. Suvin vanhahko pesukone on vähän viime aikoina kitisssyt eli pitänyt pientä isoa kilinää, josta Suvi on ollut ihan paranoidi. Suvi on myös haistanut kärtsänneen hajua, jota Kata taas ei ole haistanut. 

Hei kivan ällön väriseltä toi takki näyttää... :D


Käytiin eilen pesutuvassa, ja se oli oli ihan järkyttävää. Halutaan toi kone toimimaan :( Siis jotenkin säätöö vaan aina mennä pesutupaan, kun ne koneet vammaa ja sitten naapurit vammaa ja ottaa meiän pyykit koneista pois ja nostaa jollekin likaselle tasolle ne. Että tack så mycket vaan naapuri A6. Suvi meni kirjoittaa sen pyykkivuoron kohdalle "MUR". Aika rajua. Mutta saa nähä mikä ton meiän koneen tuomio on. Toivottavasti ei mitään suurta, koska ei oo järkee maksaa mistään suurista toimenpiteistä. Jos vaan löytyis se kitisevä osanen koneesta... Peukut pystyyn!

Oltiin eilen pesutuvan lisäksi ulkona napsimassa kuvia. Oli ihana sää.

Myrtsi

Peukut


Nouuuu nyt tuli pesukoneen tuomio. Huonoja uutisia :( Joku pultti irronnut tai jotain josta se ääni sitten tulee. Tulis maksamaan ihan liikaa sen korjaus...  Yhyyyyyyyyy. Tolla summalla saa jo uuden koneen. Ja kivan paljon hei ihan vaan tää pelkkä pesukoneenkin tsekkaus jo maksoi? Mitä se nyt oli, 90e? Juuh.

Tittidii näyttää pesutuvan käyttö jatkuvan, faak :D Meiän pesukone on pipi! :( Ja vanhuskin jo.


Pasilassakin on puita (ei pelkkää betonia)! Bongaa kuvasta varpunen. 


Hän puhaltelee näkymättömiä saippuakuplia.Meiän upeaa klassista betonilähiötä. On se Itä-Pasila ihana. Tosta matkattiin Suvin koululle syömään. Suvi läksi luennolle ja Kata tatuointiliikkeeseen ;D

Ilta meni tosiaan pyykätessä, hyvistä salaateista ja Vampyyripäiväkirja-maratonista nauttiessa.

- Kata & Suvi

4 kommenttia:

 1. Se on kyllä kumma, miten paljon elämää oma pyykkikone (ja tiskikone <3) helpottaa! Harmi, että teidän koneelle tuli huonoja uutisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläs! Voi että, tiskikone olis kanssa niin luksusta... :D Kelpais!
   - Kata

   Poista
 2. SIIS MITÄ! Sehän on se mun vanha pesukone joka on ostettu 2008? Ootte jo viiden vuoden sisäl kerinny hajottaa sen hahaha :D GO TYTÖT! Eivaa... nykypäivänä kaikki kestää vaan parisen vuotta, jotta ihmiset ostaisi vaan uusia tuotteita. Toisin oli ennen, kun tehtiin tuotteita jotka oikeasti kestää tähän päiväänkin saakka!

  Pesukoneita saa onneks nykyää sillä 300e! (mun makso 299 :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsistaaa :D Joo, se korjaajakin sano, että viitisen vuotta vanha pesukone alkaa olla nykyään jo vanha! Niinku mitä ihmettä... Onneks noi ei oo pahan hintaisia mutta on se silti niin turhaa ostaa aina vaan uusi :/

   - Kata

   Poista