keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Bangkok pt. 3

Suvi:

Käytiin tutustumassa Bangkokin vanhimpaan eläintarhaan Dusit Zoo:hon.  Vaikka aamulla olo oli tosi darranen ja mörrinmörrin, päätettiin me silti lähteä.


Hottelihuoneen hienoja näköaloja ihailemassa. :) Uusi hame eksyi jälleen päälleni, haluun päästä käyttämään sitä jo suomessa!

Ihan ekaks pysähdyttiin kauppakeskus Terminal 21:sessä, jossa poikaystävä halus käydä yhdessä vaateliikkeessä. Itelleni kauppareissulta mukaan tarttui flipflopit ja aikas mageet gladiaattorikengät. Hyvien ostosten jälkeen lopulta suunnattiin sinne eläintarhaan.

Skytrain pysäkki jonka nimeä en tietenkään muista

Pääsin elämäni ensimmäistä kertaa tuktukin kyytiin! Huhhu se meno oli aika hurjaa :D Tietenkään ei mitään turvavöitä tai vastaavia ollu haha.


Sitten eläintarhaan! Sisäänpääsy makso vaivaiset 100 bahtia eli oisko jotain 2,5e. Eipä ollu kallista tämäkään.

Kirahvi! Se oli iso... Ja nuoli puuta ja kiveä :D
Konna!!

Leijona
Kaikkea pitää tottakai sörkkiä
Camel
Kaunistaaa!
Eläintarha oli tosi kaunis ja nätti paikka, kuten ylläolevasta kuvasta näkyykin. Ihania vesialueita ja siellä oli myös mahdollisuus päästä polkuveneilemään! Ekaks mietittiin että mentäis kokeilee, mutta oltiin jo aika puhki poikki kun saavuttiin niiden luo. Väliin siis jäi tällä kertaa.

Tapahtui kyl aika hauska tapaus yhdessä vaiheessa. Katottiin jotain söpöö lintua poikaystävän kanssa ja näin sivusilmällä kuinka pikkutyttökouluporukka oli meidän lähellä ja kauhee kuiskiminen kävi kokoajan. Lähdettiin kävelemään poispäin ja kauhea älämölö alko tältä tyttöporukalta, jotain ne huuteli mulle. Käännyin ja tytöt aivan sairaan ilosina näyttivät käsillään että haluavat kuvan musta. :D Aww... Hymyilin sitte kameralle poikaystävän kanssa ja yks tyttö uskaltautui mun viereenkin tulla mukaan kuvaan. Harmi kun en tajunnut ottaa niistä ilopillereistä kuvaa. ;< Oli varmaan niin erikoista niille nähdä vaaleaihoinen ja punatukkainen tyttö siellä. Muistan Langkawillakin mua pyydettiin kuvaan. :D Kunnon nähtävyys oon :D

Suvin sisäinen luontokuvaajakin pääsi reissun aikana esille:Kuvailin vähän hotellin allasalueen kukkia. Ne oli tosi nättejä. :) Välillä niitä kellui uima-altaassakin. Ihania. Kuvailu oli hauskaa puuhaa, kun olin kyllästynyt auringonottoon enkä jaksanut vaan möllöttää paikoillaan. Kyllästyn yleensä aika nopeesti auringonottamiseen, hohoo.

Uudet gladiaattorikenkulit :) Pääsispä niitäkin jo käyttämään!
Pakollinen peilikuva, sorry. Uus toppi! Ja Heineken kädessä :)
Lisää vielä tulossa! :)

- Suvi

2 kommenttia: