torstai 11. huhtikuuta 2013

PERJANTAIFIILIS

 Kata:

Joo moi :D Musta ei ollakaan vähään aikaan kuultu. On ollut aika deadline- ja tenttitäytteinen viikko. Mutta äsken oli viimeinen tentti ja ahh mikä vapaudentunne. Oli pakko korkata, kun tulin kotiin. Mikä fiilis! Nythän on aikaa vaikka tehä kaiken maailman rästihommat :D Mutta ei tänään, ne saa jäädä vielä ensi viikkoon sillä nyt mä fiilistelen mun todella hyvin ansaittua vapautta! JA HUOMISTA AHVISTA!En oo muuhun pukeutunukaan kuin punaiseen nahkatakkiin :D Mitenköhän selviän viikonlopun yli ilman sitä. Niin, siis huomenna saan herätä neljältä aamuyöllä ja matkata kohti Turun satamaa, ja satamasta matkata laivalla Ahvenanmaalle, sillä meillä on AHVIKSEN LINTURALLI. Se on tällainen biologien vuosittainen leikkimielinen vakava kilpailutapahtuma. Vuoden paras tapahtuma ihan oikeasti! Kilpailussa on pointtina bongata mahdollisimman monta eri lajia yhden vuorokauden aikana. Lintuja saa alkaa laskea huomenna perjantaina viideltä iltapäivällä ja lauantaina se päättyy samaan aikaan. Myöhemmin lauantai-iltana on purkutapahtuma, jossa selviää voittaja ja joka on samalla Ahviksen huipentuma. Sunnuntaina on darra.

Onko mitään parempaa? :D

Tässä muuten todella kuvaava kuvasarja siitä, kun yrittää ottaa kaverikuvaa Essin kanssa!


Toinen naatiskelee

En jaksa venaa huomistaaaa!!!! Tää on jo kolmas vuosi tällä samalla joukkueella, jolla me tonne Ahvikselle lähdetään. Mahtaakohan jäädä viimeiseksi kerraksi, kun osa meistä (minä mukaan lukien) on vaihdossa vuoden päästä :/ Tähän lopuksi vielä kuvia meiän ihan ensimmäisestä Ahviksesta! Oi noita aikoja kun oli fuksi. Nyt kun miettii niin ei kyllä tiedetty linnuista vielä mitään :D Nähtiin yhtiä pieniä ruskeita lintujakin mm. joka pellolla eikä tunnistettu. Yritettiin lähestyä aina niitä parvia, että nähtäis edes vähän paremmin meiän kiikareilla mutta aika säälittävää se meiän yritys oli. Ja lajihan oli kiuru :D Sitten peltojen hanhiakaan ei tunnistettu muuta kuin suvulleen tyyliin. Niitä hanhiakin yritettiin lähestyä sniikisti ladon takaa mutta koko pellon parvi pelästy ja lähti lentoon. Kauriitkin pelästy meitä ja juoksi pakoon. Vastapuolen pellon kaukoputkijoukkueet arvostivat varmasti. Onneksi nyt on taas kaukoputki mukana, heh.

Ei ollenkaan feikattu tilanne!
Todellisuus.
Juomatauko
Maarianhaminaa. Kulttuuritsirbuja!

Hihii, osaisinkohan lakata Ahvenanmaan liput mun kynsiin :D Täytyy ainakin kokeilla! Nyt lähen J-P:lle kattoo rästissä olevat Mentalistit, ja illalla pitää leipoa toscapiirakka evääksi Ahvikselle. Kaikki kokkaa jotakin safkaa mukaan meiän joukkueesta, ja toscapiirakka on mun bravuuri (eli ainoa safka, jota osaan tehä). Just kivaa kun kaikki kokkaa jotakin. Paitsi J-P.
J-P VOITKO SÄKIN KOKATA JOTAKIN. Niih!

Jänskättää. Moikka!

- Kata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti