sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Bangkok pt. 4

Suvi:

Neljäs osa HUUH! Tän jälkeen tulee vielä yksi :) Ehkä viis osaa on ihan tarpeeks?

Mitäs me ollaan puuhailtukkaan siellä. Huomaa, että alkaa vähemmän ja vähemmän muistamaan tarkkoja yksityiskohtia. Nouuu, en haluu unohtaa mitään!

Oltiin ainakin paljon altaalla! Se fiilis

Ihana hotelli, paras!
 Altaalla oli vaan niin rentoa chillailla. Ei ollut edes muita asiakkaita "häiritsemässä". :D


Wihii!
Smirnoffia ja auringonottoa, toimii! :) Ai että haluisin niin takas lämpimään. Onneks täällä suomessa pärjää jo nahkatakilla.


Chillin'
Yllä oleva kuva on ehkä yks mun lemppareista kuvista. Tosi mageesti näkyy vaan taivas tuolta takaa. Enkä itekään näytä hirveen tyhmältä.


Aurinko vähän häikäs. :)

Käytiin loman aikana myös hieronnassa kaksi kertaa (poikaystävä tosin kolme kertaa)! Ihan ekaks jalkahieronta, joka oli tosi hyvä ja rentouttava. Mutta sitte :D Mun piti kokea tämä kuuluisa thaihieronta. Ei siinä muuten mitään, mutta sain mieshierojan ja ai saakeli se hiero kovaa! Mä en viitsinyt sanoa että sattuu (kui tyhmää) ja pieni kielimuurikin siinä välissä oli myös.. Eli maksoin melkeenpä tunnin kärsimyksestä sitten niille rahaa. :D Teki se kyllä jälkeenpäin tosi hyvää selälle mutta itse hierontatilanne oli tosi epämiellyttävä. Naishierojalla olisin varmaankin nauttinut enemmän. Ai niin! Kävin myös manikyyrissä ja pedikyyrissä. Oli kyl hienot kynnet sitten paluumatkalla kotiin. ;)

Vähän päivän asua :) Hmm aika samanlainen kun yhden illan asu edellisissä bangkok postauksis :D
Hame jälleen käytössä. :) Mentiin tekemään vikat shoppailut kolmasvikana päivänä (hienosti sanottu), kun mun piti löytää t-paita joka peittää olkapäät hyvin tai muuten temppeleihin ei olisi asiaa seuraavana päivänä. Löysin muutaman hyvän t-paidan paikallisesta H&M:stä. Löysin samana päivänä myös Pull&Bearista sen laukun jonka esittelin aikaisemmin jo.

Tulee nälkä tätä kattoessa äää!

Vikat BBQ-safkat. On kyllä nams! :) Haluun päästä tollasee raflaan mis on keskel pöytää grilli! Missä täällä Suomessa on!?

Seuraavassa osassa on sitte siitä kun käytiin tsekkailemassa kuuluisimpia temppeleitä. Sen jälkeen Bangkok-reissun läpikäyminen alkaa olemaan jo paketissa. Nyyh! Mut sitte voisinkin tilata ifolor-kuvakirjan tästä reissusta. Pitää vaan jaksaa vääntää se poikaystävän kans. :)

- Suvi

2 kommenttia: