keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

¡Ay, caramba! & Michael Monroe!

Kata:

Hello! Aikamoinen viikonloppu on takana. En tiiä oonko vieläkään toipunut :D Nyt on keskiviikko jo...  Iha järkky väsymys! Ja kohta pitäisi ruveta ruotsin esitelmää vääntämään, vaikka on vieläki vähä koomainen olo. Vähän nyt jää tuo suurmielenosoitus, mutta minkäs teet kun viikonloppu venyi alkuviikkoon. Lisää vapaita viikonloppuja kiitoooos!

Nyt tulee kuvaryöppy viikonlopusta!


Elikäs lauantaina menin GG:lle etkoilee ja hengailee ennen siirtymistä varsinaiseen etkoilu- ja hengaus-mestaan (selkeetä :D). GG:n parvekkeella oli ihanaa oleskella, kun oli niin lämmintä! Itse asiassa darrapäivänä (seuraavana päivänä) taisin ottaakin aurinkoo parvekkeella :D


GG on rakas  

Meillä oli ihan huikeeta! Aika meni nauraen, siemaillen viiniä ja kuunnellen (paskaakin) musaa :) Oli niinkin hauskaa, että aika vaan kirmasi ja lähettiin ihan liian myöhään varsinaiseen etkoilupaikkaan, ja meiän perään soiteltiinkin. Kauheen noloa mennä myöhään vaikka on sopinut aikaisesta ajasta... Mutta hyvin ehdittiin Sarahin pizza- ja kakkuapajille! Syötiin itsemme ihan ähkyyn. Ja juotiin vähän lisää sitä viiniä. Eikä, nyt aloin vaan unelmoimaan Sarahin pizzasta. Kamala nälkä! (tää mun kirjoitus on vähän tönkköä, kun oon jo aamusta asti ollut yliopistolla ja väsyttää vaan entistä enemmän)


Sitten suunnattiin keskustaan baariin, ja se baari taisi olla Lady Moon. Ikinä huomannutkaan koko baaria, vaikka ihan steissin vieressä sijaitsee! GG ja mä lähdettiin kyllä muuta seuruetta aiemmin toiseen baariin, Kiilaan. Hah, jotenkin huvittavaa, että heti kun Suvi on poissa alan pyörimään muissakin baareissa kuin Härässä... :D Kivaa vaihteluu! Ja näkee vähän muitakin ihmisiä kuin niitä iänikuisia spurguja. Kiilaan mentiin, koska yhellä tyypillä oli synttärit ja siellä oli paljon GG:n opiskelukavereita. Kiva oli tapailla niitäkin! Ja oli ihan huippua törmätä vanhaan ystävään! Ihan mukavasti tuli nähtyä yläasteaikaisia kavereita. Pitää kyllä järkkäillä sellaista kunnon yläastemiittiä :) Oikeestaan mä jo lupauduinkin niin tekemään!

Oltiin kait aika pilkkuun asti GG:n kanssa Kiilassa, ja suunnattiin GG:lle yöksi. Ei ole kiva mennä yksin nukkumaan! Muistan kun kiukuttelin kotimatkalla, kuinka ei keretty käydä snägärillä. Vai olikohan se seuraavana yönä kun mä kiukuttelin tosta asiasta. Käyn aina snägärillä baari-illan jälkeen. Tai sitten kokkailen himassa nuudelii.


Heräsinkin ihan hirveeseen nälkään ja janoon. Viinilasi muuttui vesilasiksi! Heti ku GG heräili niin aloin kinumaan että tilataan pizzaa :D Oi, että sitä fiilistä, kun on hirvee mättönälkä ja sitten se pizza vihdoin saapuu!! Ja limpparii! Oi että, oi että!

Vähänkö smetana pizza maistui hyvältä

Pizzan jälkeen oli aika painua kotiin valmistautumaan tulevan illan sitsejä varten! Teemana oli Meksikositsit. Olo oli jostakin syystä sen verran darrainen ja epäviehättävä, etten todellakaan jaksanut alkaa meikkailee tai pukeutumaan mekkoihin ja korkkareihin. Halusin päästä helpolla, jotenka pukeuduin mieheksi :D Mustache! Ja sombrero!

Viikset olis tosiaan voinu piirtää hymyssä :D
(Tuskin kuvan tyttönen pahastuu tän kuvan laitosta, koska tää on jo facessakin. Sry silti!)

Sitsit oli taas niin jees. Ja tykkäsin tästä teemasta ihan hirveästi. Helvetin hyvää teemaan sopivaa ruokaa ja juomina sai Solia ja tequilaa! Nam nam. Teki mieli ostaa Solia himaankin, kun ei maksanut edes puolia siitä mitä kaupassa maksaisi. En silti ihan viittinyt, ei olis ihan sitsien hengen mukaista :D Tykkään kyllä sitsien hinnoista heh. Syytän niitä hintoja aina mun juomisen määrästä.

Siesta time!

Saavuin himaan semiajoissa, olisko ollut joskus kahen aikaan, mutta silti menin nukkumaan vasta neljän maissa. Olin aika hyvissä vielä himaan tullessani, ja olin vissiin kuunnellut musiikkia ja tanssinut itsekseni :D Ja olin saanu hyvän idean alkaa pesemään mun tukkaakin aamuyöstä ja keittelemään kananmunia. Aamulla yliopistoon herätessäni mä toivoin kovasti, että olisin vaan mennyt saman tien nukkumaan...

Yliopistolla maanantaina olin ihan varma, etten jaksaisikaan lähetä illalla meiän ainejärjestön Pöllöretkelle. Halusin vaan nukkumaan ja no, toipumaan viikonlopusta :D Kyl mä sitten kuitenkin lopulta lähin retkelle, kun halusin niin kovasti nähdä pöllöjä ja toivoin myös näkeväni revontulia! No paskat me mitään nähtiin, kun sääolot huononi ja alkoi tuulemaan ja pyryttämään hulluna. Fail :D Mentiin pitämään bongailusta taukoakin jossain vaiheessa öö oliko se Kirkkonummen johokin rock'n'roll-baariin. Baari täytty siltä seisomalta, ja paikallisia vähän huvitti kun kuuli meiän olevan pöllöjä bongailemassa. "Hei ootteko kuullu että tää porukka, joka täällä on, on jollain pöllöjen bongausretkellä" "Joo, niin me ollaan" :D Baarilasitkin pääs loppumaan jossakin vaiheessa tai ainakin joku naisasiakas tuli keräilemään meiltä tyhjiä laseja, jotta se saisi tilattua juomia :D

evil karhut

Baarista matkamme jatkui ja aloimme taas pysähtelemään metsien reunoilla tehden pieniä lenkkejä. Ei vieläkään kuulunut yhtikäs mitään vaikka sää oli jo ihan selkeä. Oli kuitenkin jotenkin kivan mystistä kulkeä kapeita metsäpolkuja pitkin ihan pilkkopimeässä välillä kompuroiden ja vähän kännissäkin. Kaaduin hankeenkin ihan vaaka-asentoon. Se ei ollu kylläkään kivaa ja aloinkin kitisee kuinka kylmä on jne. :D Retken huipennus oli grillailu jollakin retkipaikalla. Vitsi että tykkään nuotiotulista ja siitä fiiliksestä joka sen ympärillä vallitsee. Mutta jälleen kitisin kylmyydestä :D Voisinko joskus opetella pukeutumaan tarpeeksi lämpimästi tollasia retkiä varten ja jättää esim. ne farkut kotiin... Mun kyllä piti lainata Suvin toppahousuja, mutta en viittinyt ruveta kaivamaan sen vaatekaappia ilman lupaa :D No ei, kyllä mä osaan oikeasti pukeutua ulos. Syytän darrakoomaa, joka vallitsi valmistautuessani retkelle!

Tykkään!

Ja en seuraavanakaan yönä nukkunut liikaa. Enkä nyt viime. Kiitos iltatöiden. Oli niin kämästä lähteä eilen illalla duuniin, kun oli jo kolme huonosti nukuttua yötä takana ja ties olevansa keskiyöhön asti duunissa. Mutta luoja kiitos, että mulla oli duunia!!! Maailman paras asia tapahtui! Ei hitto. Kamala adrenaliinipurkaus tapahtuu tälläkin hetkellä, kun vaan ajattelen asiaa! Oon unelmoinu tai ehkä enemmänkin kuvitellut että mitähän tekisin, jos Michael Monroe astelisi kioskiini (julkkiksia käy ihan törkeesti, eilen kävi myös PMMP:n Paula mun kassalla). No ei helvetti minkä sydärin sain, kun näin Miken tepastelevan kioskiin!! Olin ihan paniikissa ja pyörtymisen partaalla. Tykkään niin siitä ihmisestä! Niin symppis. Rakastuin siihen jo aikoinaan, kun pääsin juttelemaan sen kanssa vähäsen ja nyt rakastuin vaan enemmän. En tiedä ketään, joka olis niin symppis ja ihana. Ja niin jalat maassa. Tykkään tykkäään tykkään. Michael jäi kassalle vähäsen jubaamaan ja anto nimmarit ja näin, mutta sitten sen piti lähteä Turun junaan. Olin jo sen tapaamisen jälkeen ihan sekaisin onnesta, mutta ei mennyt kauaankaan kun Mike tuli takaisin kun oli myöhästynyt junasta. Hups (tuli semisyyllinen olo) :D Mutta oikeesti, se tuli takaisin ilman mitään suurempaan syytä ja sitten pääsin ihan kunnolla juttelee sen kanssa! En osannu kyllä vieläkään rentoutuu :D Niin kovasti teininä oon fanittanut ettei vaan pystyny enää tässäkään iässä :D Fanitan niin yhä.

Otin Suville kanssa!
Esittelin Michaelille myös meiän vanhaa yhteiskuvaa :D Haha! Tää oli toinen huikee päivä, jonka koin GG:n kanssa.

Niin onnellinen olo jäi tosta :) Vähäsen jäi vaan hävettää mun överiolemus (en vaan mahtanut sille mitän, vaikka kuinka yritin olla "kypsä fani") ja se, että olin ihan pihalla sen Voice of Finland -puheista.  Ei ollu hajuakaa keistä oli puhe. Tää kausi on vähän jäänyt kattomatta meiltä... Harmittaa nyt varsinkin ton jälkeen :(

Mutta hitto vie!! :) Onko vähän outoo jos sanon, että toi oli mun tän vuoden siistein päivä!? :D J-P on varmaan arvostanu mun puheita eilisestä, hah.

- Kata

7 kommenttia:

  1. Moi!

    Hauska blogi teillä :D Ylläpidän yliopiston hakijoille tarkoitettua blogia http://blogs.helsinki.fi/opiskelijataanessa/

    Lisäsin teidän blogin tuonne suosituksiin, kun Kata kertoo elävästä myös opiskelusta. Laittakaa viestiä, jos haluatte jossain vaiheessa linkin pois sivulta: hakijapalvelut at helsinki.fi

    T: Anu yliopiston hakijapalveluista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, eipä tuo haittaa ollenkaan! Onhan tässä meiän blogissa juttuja opiskelijaelämästä :D

      - Kata

      Poista
  2. Hih olipa ihana postaus, tuli ikävä! Ja oi että, tästä lähtien syön pelkästään smetanapizzaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi gintyyy (xD)! Älä, olen kiitollinen että tutustutit mut smetanapizzaan! Mistäköhä sä edes sen repäsit... :D Pus <3

      - Kata

      Poista
    2. Voi vitsi mulle tuli fiilis et ois ollu ihan superii olla teidän kanssa bailaamassa :) Onneks oli hauskaa teillä <3 Pitää lähtee sinne tallinnaan muistatteko??

      - Suvi

      Poista
    3. Heiii joo Tallinnaan millo mennään !!!
      - K

      Poista
    4. Heiii joo Tallinnaan millo mennään !!!
      - K

      Poista