lauantai 30. maaliskuuta 2013

Bangkok pt. 2

Suvi:

Haudi! Nyt olis luvassa kakkososa meidän reissun läpikäymisestä! On kyllä niin paljon kuvia ja kerrottavaa, että en oikeen tiedä kuinka moneks osaks tämä reissun puinti sitten menee. :D Mutta samapa tuo.

Ekan päivän tsillailun ja levon jälkeen suunnattiin tietenkin shoppailemaan! Shoppailupäivä, jess! Päivä oli muutenkin pilvinen, niin käytettiin tilannetta hyväksi ja pyörittiin kaupoilla.

Päivä starttiin maukkaalla aamupalalla! Tuoreita hedelmiä
Noi aamupalan hedelmät oli mun lemppareita ja näkyi joka aamu mun lautasella. Niin hyviä! Oikeesti tuoreita hedelmiä eikä mtn säilykemössöjä, nam!

Ostoskeskuksille suunnistaessamme, päästiin tutustumaan Bangkokin hienoon Skytrain -junaan joka kulki korkealla yli kaupungin. Skytrain on siinä mielessä aika kätevä, että ei tarvitse istua taksissa Bangkokin megaruuhkissa vaan matkustaa Skytrainilla ruuhkien ohi näpsäkästi. Toki ne junat oli useesti tosi täynnä et joutu seisomaan, mutta pikkujuttuja. :)

Matkustuslippu :)
Iloinen matkustaja ekaa kertaa menossa Skytrainiin :D AC/DC toppi \o/
Ihan ekaks suunnattiin kauppakeskukseen MBK. Luin netistä, että siellä on kuulemma paljon kaikkea halvalla. Ja niin kyllä oli! Kierrettiin ostoskeskuksessa kauan ja jalatkin väsähti ihan totaalisesti. Kuvittelin MBK:n ihan erilaiseksi: odotin kunnon vaateliikkeitä, mutta MBK on enemmänkin keskus, jossa on ihmisten omia kojuja ja hinnat vaatii tinkimistä. Löysin sieltä ostettavaa, mutta en vaan tykkää ja edes osaa tinkiä! Mukaan tarttui ylisöpöt tyynyliinat, pari rannekorua, toppi ja pesusieni (:D).

Shoppailutauko. Ihanan fresh limejuoma :)
Aikamme pyörittyämme pidettiin safkatauko ravintolassa, jossa ruoat tuli kuumalla pannulla suoraan pöytään. Pysy ainakin lämpimänä. :D


Oltiin ihan puhki kävelemisestä, kunnes bongattiin MBK:n vieressä oleva kauppakeskus Siam Center. Aloin kuolaamaan sinne joten tottakai sinnekin oli päästävä. :D Se oli sit enemmän mun makuun kunnollisine vaateliikkeineen. Päädyin vahingossa Forever 21:sen liikkeeseen ja tajusin vasta siellä pyöriessäni olevani just siellä. Sekosin ja olin ihan KÄKÄKÄ! Löysin kivat buutsit, laukun, hameen, takkeja, koruja...... Mutta mukaan lähti sitten "vain" läjä koruja, hame ja toppi. Olin kyl tosi ilonen tosta yllätyksestä, Forever 21 on kiva kauppa! :)

Löyty pusuhuulet Siam Centeristä
Iloinen shoppailija :)
8h shoppailureissu tehtiin. Ihan perus. :D Mentiin hotellille lepäämään hetkeksi ja sen jälkeen ettimään ruokapaikkaa. Päädyttiin mestaan, jossa tarjoilijat oli puvut päällä mutta ruoka silti meidän suomalaisten silmään älyhalpaa. Huhhuh ei vaan tajua tota halpuutta!

Seuraava päivä oli rennompi, sillä jalat oli ihan rikki edellisen päivän kävelemisestä. Päivä alkoi kivasti taas altaalla makoillen ja auringosta nautiskellen. Auringosta nautiskelu = minuutti auringossa makaamista jonka jälkeen hullu hiki päällä. Sinne oikeesti läkähty!

Sitte allaskuviin! Arskat päässä altaassa chillailua, I like!


Fiilis ♥
Mun vartalo näyttää hienolt tos veden alla :DD
Päivällä mentiin syömään korealaiseen ravintolaan. En oo ikin ennen syöny korealaista, joten uus kokemus mulle CHECK! Oli paljon erilaisia makuelämyksiä ja uskalsin jopa maistella safkoja. Ootko äiti ylpee musta nyt. :D Työntekijä tosin katso aika huvittuneena kun räpelsin puikkojen kanssa ja lopulta se huikkas jonkun tuomaan mulle haarukan, byhyy!

Keskellä taas grilli! Just kivaa, onks suomes tollasii paikkoja??
Kävelyä kotikadulla
 Illalla alko olee vähän bilefiilis, joten juotiin sitte bisseä ja nautiskeltiin olostamme hotellilla. Otettiin juomat mukaan ja mentiin katolle (=altaalle) nauttimaan illasta.

Ihanat näkymät!
Illan asu
Suunnattiin sitten syömään ohukaisia erilaisilla täytteillä hotellin alakertaan. Poikaystävä oli vähän epäileväinen niitä kohtaan, mutta tykkäsi kuitenkin niistä. Letut on niiiin hyviä, tiesin että ollaan menossa syömään hyvää safkaa. :D Ylläolevan kuvan asu oli illan asuna. Hame ja pöllökaulakoru on uusia ostoksia Forever 21:sestä. Tykkään! Hame on ihanan rento ja silti hyvän näköinen. Päälle vaan simppeli toppi ja niittiballerinat, niin hyvä asu on kasassa :)

Bisseä ja lettua, kyllä kelpaa ;)
Syömingeistä suunnattiin baariin, joka oli aika synkkä thaimaalaiseksi baariksi. :D Nimikin oli jännä: Witches Tavern. :D  Istahdettiin kadulle pöytään ja tilattiin Long Island Ice Teet. Eka kerta mulle, kun ton join! Uusi kokemus jälleen CHECK! Voiko parempaa fiilistä enää olla? Kuuma ilta, rento baari ja drinkit nenän edessä. Mun käydessä vessassa, oli poikaystävä kaveerannu jo yhden japanilaisjätkän kanssa, joka kertoi tyttöystävänsä olevan suomesta kotoisin, mutta asuu Tokiossa. Ilta loppui siihen, kun longgarit (mikä sana :D) oli vaikuttanu aikas hyvin ja kuunneltiin livebändiä ihan fiilareissa. Bändissä oli naislaulaja, joka veti törkeen hyvin erilaisia biisejä.

Vilisevä liikenne takana ja Long Island Ice Tea nenän edessä :)
Päästiin lopulta hotellihuoneeseenkin ja seuraavana päivänä ei ollut mikään paras olo. :D Siitä lisää taas myöhemmin ;) Nyt tuli jo aika pitkä postaus...

Ja taas oon hereil seiskan jälkeen, arghh :D

- Suvi

2 kommenttia:

  1. <3

    Mä oon ylpee ko oot maistanu kaikkii uusia ruokia! :)

    VastaaPoista
  2. Jee kiva <3 kyl sitä joskus voi aina maistella :) hihii

    - Suvi

    VastaaPoista