perjantai 29. maaliskuuta 2013

Gorilla gorilla

Kata:


Kevään tullen ihmiset vissiin pukeutuu värikkäästi, mutta mä oon ollu ihan kickseissä kun on saanut pitää nahkarotsia ja nahkahousuja! Tai no noi on kyllä spandexit mutta nahan näköstä silti. Tekonahkahousut on hiukan kylmät pakkassäällä niin kevään auringossa maistuu kyllä käyttää niitä :) Ja no, nahkatakki vaan pysyy mun ultimate favouritena. Sitten kun se punainen nahkatakki saapuu, tulee vähän väriäkin pukeutumiseen ;)

Vaikka tossa asussa näkyy mun suosikit (niittiä, nahkaa, spandexia, pilottireiskat) tykkään pukeutua väreihinkin. Vois valita esim. vähän värikkäämpiä neuleita nahkatakin alle :D


Uuuu gorilla (Gorilla gorilla)! Ja niittireppuni  


Ei hitto nahka näyttää hyvältä mun silmään. Siitä asiasta ei vaan pääse mihinkään. Nyt aloin ton gorillan innoittamana lukea gorilloista. Vaikka pitäisi lukea artikkeleita valashaista. Vaikka saan lukea ihan supermielenkiintoisia tutkimuksia biologina (tai siis että mun pitää lukea niitä, jotta voin tehä niistä esseen ja esitelmän) niin silti on aina iso kynnys aloittaa niitä hommia, koska ne on kouluhommia. Vähän ristiriitaista mulle, en osaa selittää :D Tai siis mun mielestä tieteenala, jota opiskelen, on ihan supermielenkiintoista mutta silti ei aina jaksaisi opiskella. Nyt varmaan johtunee siitä, etten haluisi istua koneella vaan mennä tonne ulos aurinkoon!

Uhanalaisuusluokitus: äärimmäisen uhanalainen. Surprise... kuva
pikkunen kuva

Vitsit gorillat on symppiksiä. Yks meille lähintä sukua oleva laji, mutta sillä menee kaikista meiän sukulaisista huonoiten :( Tai no simpanssit ja orangit on sukuja, ja niihin lukeutuu muutamia lajeja, joten niitä on vaikea yleistää. Ainakin sumatranoranki on myös äärimmäisen uhanalainen. Sanotaanko vaikka, että kaikilla ihmisapinoilla menee todella huonosti. Paitsi meillä ihmisillä, meillä menee liian hyvin.

Siinä on tiettyä haastetta pitää postaus lyhyehkönä (ainakin mulle), kun sitä alkaa helposti jaaritttelee vaikka mitä. Mutta nyt se on semi helppoa, koska on vähä kiirus tehä muita asioita. Suvikin tossa äsken "eiks sun pitäny lukee". Pitää musta huolta  Ja kohta pitää valmistautua pääsiäisaterialle! Essii here I come!  Seuraavassa postauksessa vähän enemmän asiaa sitten! :)

Hauskaa pääsiäistä!

- Kata

PS. Omg huomenna pitkästä aikaa keikalle Tavastialleee ()! Hardcore Superstar ;)


2 kommenttia: