lauantai 2. maaliskuuta 2013

Pissaa, paskaa ja luita

Kata:
Kappas, se on jo maaliskuu! Kevätkuukausi :) Tän hetkisestä lumimyräkästä huolimatta... Uhmasin äsken kamalaa säätä ja tulin tänne porukoitteni luo pitämään Essille seuraa (ja täältä on kätevää lähteä aamulla äidin kanssa yhessa kirpparille taas). Vanhemmat on viettämässä iltaa mutta mä vietän laatuaikaa Essin kanssa :) Oi että se on söpö. Ihan täpinöissään koko ajan. Sitten ku se rauhottuu, mä katon sitä ja tajuan yhä uudestaan kuinka helvetin ihana se on, ja huudahdan ääneen "voi pientä, ku pikkunen on niin söpö!!" tai jotain muuta vastaavaa. Siitähän se vasta innostuu ja on ihan tohkeissaan taas ja pian se onkin jo pesemässä mun naamaa. Nyt se tosin pesee mun käsiä, mikä vähän vaikeuttaa koneella näpyttelemistä. Pikkusella on niin pitkä kieli että huh huh. Essillä on tapana pysäyttää se nuolaisu sillain että se kieli on iholla koko pituudellaan. Sitten se vaan pitää ja pitää sitä kieltä paikoillaan. Sen hellyydenosoitus (yksi lukuisista) :)

Tämä viikko on kulunut otsikon mukaisissa meiningeissä - kirjaimellisesti :D Hah. On ollut tällainen intensiivinen opiskeluviikko pöllöjen jätteiden parissa. Ihana ammoniakin tuoksu vallinnut meidän luokassamme.

Sarvipöllö on hirmu söpö. Minihuuhkaja :)
Toi "puru" on siis pöllöjen pesäpönttöjen pohjalta otettua eli aika kusista, paskasta ja eläintein luita täynnä.
Sitä kun rapsutti aikansa niin johan sieltä alkoi löytyäkin kaikkea! Sitten vaan määrittelemään mitä pöllöt on käyttänyt ravintona :)

On tää ekologian ja evoluutiobiologian opiskelu aika huileeta kun miettii. Ei ihan joka tieteenala yliopistolla ole näin tekemistä. Muutaman kuukauden päästä mennään maastoon katselemaan pöllöjä ihan lähietäisyydeltä! Olispa mulla rengastuslupa niin mäkin saisin ottaa käteeni pöllön... Uskaltaisinkohan :D Kurssin vetäjä näytti aikamoisen kuvan siitä, mitä pöllö oli saanut aikaan opiskelijan selälle... Ja kerto pöllöjen aiheuttamista sairaalareissuistaan... Pöllöäidit ei tykkää, että niiden pesälle kiivetään.

Joo tähän viikkoon ei ole ihan hirveesti mahtunut muuta kuin pöllöjä. Sen verran pitkiä päiviä ja illoillekin riitti puuhaa kurssiin liittyen. Paitsi keskellä viikkoa me käytiin Suvin kanssa muutamassa kaupassa tarkoituksena ostaa pari bandeuta. Mukaan sitten tarttui muutakin, kuten urheilupaita ja pyramidiniittiponnari, joka ei mahu mun tukan ympärille, vaikka on kokoa L... Plaah. Ja sitten ostin parit leggingsit vaikken leggingsien suurin fani olekaan. Nää oli vaan niin huikeet :)Pyramidiniittileggingsit ja wet look -leggingsit on molemmat Bik Bokista :) Kävin siellä ekaa kertaa vasta nyt! Olipas pikkunen mesta :D Leggingseissa on se huono puoli että tarvii pitkän yläosan... Noi niittileggingsit huolisin mieluusti farkkuina! Pitäiskö vähä tuunailla mun mustia farkkuja :D Ei nyt ihan samanlaisia, mutta niittejä vaikka etutaskujen kohdalle. Hih!

Tykkään tykkään tykkään! Ja mä vielä vähän epäröin siinä ostotilanteessa... ja pah.

Suvi perkele onnistu koukkuunnuttamaan mut yhteen appiin nimeltä draw something. Ihan huikee :D Paitsi nyt oon koko ajan naama kiinni kännykäs. Pöllökurssilla onnistuin innostuttamaan muutaman bilsalaisenki tohon ja tuli tota vähän pelailtua lehtorilta piilossa kesken pesäpohjien rapsuttelujekin. Hups :D

Suvin huikee piirros

JA AINIIIN!!! MÄ PÄÄSIN VAIHTOOOOOONN!!!!!!! Sain eilen tällaisen uutisen! En oo vieläkään varma oonko sisäistänyt tätä, mutta vuoden päästä lähden Bonnin yliopistoon!!! Apuaaaa pitää opiskella saksaa :D HIIIII! Herranjumala! Deutschland Deutschland Deutschland ! Deutsch ♥ Hirveästä väsymyksestä huolimatta tälle piti korkata eilen! Ja eksyttiin taas Härkään.

Elikä pääsin siihen yliopistoon, johon ensisijaisesti hainkin :)

Tää myös tarkoittaa, että asutaan Suvin kanssa enää vuosi yhdessä, sniff.
Nyt lähden uudestaan uhmaamaan lumimyräkkää, koska Essi tahtoo kakille :) Moikka!

- Kata

2 kommenttia: