sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Common sense is a flower that doesn't grow in everyone's garden

Kata:

Mun tekee mieli muuttaa Lappiin. Kelatkaa nyt, kesä Lapissa! Hitto olis upeeta :D En oo kesäsin pahemmin Lapissa ollutkaan. Lähinnä laskettelureissuilla vaan. Mutta arvatkaas, mä lähenkin Kilpisjärvelle kenttäkurssille tossa juhannuksen jälkeen! Ehkä se helpottaa mun Lapin kesä -kaipuuta ;) Vähän rahaa syö tuo kurssi, mutta oi että, onneksi mahduin kurssille mukaan (tai onneksi joku peruutti, että pääsin ekalta varasijalta mukaan)! Wuhuu!

Hyih me katottiin äsken J-P:n kanssa Piranha 3D. Yök. Ällö. Tissejä. Peniksen röyhtäsevä piraija. Ihan ällö, pelkästään mässäiltiin joukkokuolemilla ja verellä. Ja niillä tisseillä.

kuva

Mua etoo toi kuva :( Kiva mennä huomenna kalabiologian luennolle.

Perjantaina olin katsomassa vihdoinkin sen Piin elämän, ja tykkäsin kovasti! Oli tosi liikuttava. Nauroin ja itkin, ja vähän pelotti ja ahdistikin. Ihan vähäsen näin biologina mua häiritsi tietyt jutut niissä eläimissä, mutta ihan vaan vähäsen! Ja eikä toi nyt niin realistinen ollutkaan. Tosi liikuttava!


Tietty ennen leffaa piti käydä hyödyntämässä Syö Helsinki -kampanjaa! Mentiin Memphikseen ja mä ahmasin tuollaisen halloum-salaatin. Helvetin hyvää! Mutta ei voita ravintola Mayan juustosalaattia (halloumin lisäksi vuohenjuustoa!), joka on paljon täyttävämpikin. Sekin on jälleen vain kympin ton kampanjan myötä. Pitääkin käydä ahmimassa sellainenkin torstaihin mennessä!

Eilen ja tänään en oo hirveesti muuta tehnykään kuin duunia. Mutta nyt en sitten tiedäkään, koska mulla on seuraava työvuoro :D Pelottavaa. Mulla on ollu joka viikko töitä jo ikuisuuden ajan, ja nyt ei ole tiedossa seuraavaa työvuoroa. Kivaa pitää tällainen kahden viikon breikki töistä. Tosin voi olla, että joku soittaa duuniin ja myönnyn sitten siihen. Mutta on kyllä vähän hassu fiilis! Tuntuu, että nyt mulle vapautui ihan hitosti aikaa tehä vaikka mitä!

Luontodokkarii ja sidukkaa. Happy!

Eilen rentouduin hyvän ruotsalaisen luontodokumentin ääressä töiden jälkeen ja painuin jo ysiltä nukkumaan tämän aamun avaamisvuoroa varten. Aika hauskaa mennä anivarhain duuniin, koska pääsin jo keskipäivän jälkeen kotiin :D

J-P toi tänään mulle oudon jätskin.

Oli tosi kuuma tänään dösässä. Ehkä nyt on vihdoin siirryttävä (hah ihan ku en olis tätä odottanut) nahkatakkiin! Jeaah! Hei, en voi kuvitella että laitoin tänne kuvan mun lakkaamattomista kynsistä. Aniharva ihminen on nähnyt mua ilman kynsilakkaa. Nyt otin kuvan juuri ennen kun olin laittamassa uutta kynsilakkaa. Tolta kynnet näyttää, kun niitä on lakkaillut kymmenen vuotta taukoamatta putkeen. Hups :D

Luin duunissä, että myyntiin tulee lisäaineettomia tupakoita. Voi luoja! Ihan oikeasti, jos ihminen polttaa, on siinä vaiheessa yhtään turha valehdella itselleen, että polttaa "vähemmän haitallista" tupakkaa. Joo, ne lisäaineethan siinä tupakassa aiheuttaa syöpää. Mites ne 3000 eri myrkkyä. "Vain auringonvaloa ja vettä lisätty". Hih. Voi hele :D Ja aski on 100% kierrätettävä. Nonni, nyt on ne tupakan aiheuttamat ympäristövahingotkin selätetty. Pidetään se tupakka nyt vain tupakkana.

Ja toinen juttu, mitä luin ärrällä, oli uudet kertakäyttöiset vuokra-dvd:t. "Katso milloin haluat, ei tarvitse palauttaa." Siinä on ekasta käyttökerrasta lähtien 48 h aikaa katsoa kyseinen leffa. Sitten se lakkaa toimimasta ja sen voi heittää energiajätteeseen. En edes aloita sanomaan tosta mitään...

Ostin joku aika sitten rannekellon Missguidedilta. Olin vähän pettynyt kelloon, koska se vaikutti niin isolta ja raskaalta omaan käteeni ja oon päättänyt että palautan kaikki, joihin en ole 100% tyytyväinen. Olinkin jo pistämässä sitä palautukseen, kunnes huomasin että postikulut pitää itse maksaa. Kas kummaa, mun mieli muuttui :D Ja nyt oon superiloinen etten palauttanut kelloa. En oo ikinä kelloja käyttänyt (jos unohdetaan mun niittirannekellonahkatsydeemi), ja toikin oli vaan tottumuskysymys :)

Sydämiä, peace-merkkejä ja ristejä, jotka miellän väärinpäin oleviksi (tietty)!
(kiva toi mun kynsi)

Oon nyt illan aikana kuunnellut Anssi Kelan uuden levyn kokonaisuudessaan läpi. Tykkään! Yllätyin positiivisesti tosta levystä. Lyriikat ihan mahtavat. Hähää, mahtaakohan J-P nyt olla kuuntelematta noita biisejä ja odottaa, että sen levy tulee postissa :D Toi videon koira on ihana!


Hei, miksi nää mun postaukset nykyään venyy näin pitkiksi, vaikka mulla ei mukamas ole aluksi mitään kerrottavaa. Viime postauksen pituus ainakin oli ihan överi. Nyt en kyllä enää alkuperäisesti tähän tarkoitettuja kuvia laita, paitsi yhden ihan irrallisen kuvan laitan vielä!

(sori kuvan laatu, äidin kännykällä otettu)

Koirani löytö! Essi kusi tohon muutaman kerran. Toi on mulle mysteeri! Joku maapetoeläinhän se on hammaskalustosta päätellen. Supikoira? Kettu? Ei ainakaan kissäeläin. Pitää ottaa selvää vielä tosta, koska jäi häiritsee. Musta oli söpöö, kun äiti luuli tota aluksi kalaksi. Ja sitten pupuksi. :D

Meiän ruotsin esitelmä oli menestys. Hejdå!

- Kata

4 kommenttia:

 1. Iiiihana kello!! Ja pelottavaa tollaset päkallot :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja toi pääkallo on ihan hiton siisti! Pitäiskö käydä napsimassa se talteen, vaikka se Essin kusessa onkin...

   - Kata

   Poista
 2. Käy hakemassa!! Äkkiä! Ennenko joku muu biologi nappaa sen!

  VastaaPoista