keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Winter Wonderland

Kata & Suvi:

Welcome to winter wonderland!

Hahah, päätettiin maanantaiaamu aloittaa kuvien ottamisella, ja haluttiin kokeilla ottaa ne Suvin poikaystävän "vähän paremmalla kameralla". Noh, ehkä meiän pitäisi opetella ottamaan kuvia (tai vaikka lukea kameroiden käyttöohjeet), kun kuvista tuli todella hassun värisiä: sinisiä ja violetteja lähinnä :D Ei vaan tajuttu mikä vialla.. Mutta oli kyllä koko sääkin jotenkin todella sinertävä ja harmaa... Aika kovasti sai lisätä vaaleutta ja lämpöä kuviin jälkeenpäin, että niistä tuli edes jonkun näköisiä. Joo, vois sitä kuvien muokkaamistakin joskus harjoitella :D

Suvi siis ehdotti, että mennään kuvaamaan meiän Tallinnan ostoksia ulos (Tallinnasta postaus myöhemmin), kun molemmat kerrankin oli samaan aikaan valoisaan aikaan himassa. Kata puki päällensä uuden Pull&bearin neuleensa, ja Suvi, noh, ei pukenut mitään viimeaikaisia paitaostoksiansa, koska ne olivat likaisia viikonlopulta. Suvi siis ehdotti tätä uusien vaatteiden kuvaamissessiota :D No, puki Suvi uudet kenkänsä! On sekin jo jotain.

Värit ihan päin persettä, sori!


Kata esittelee reppuaan... :D
Kello ei tosiaan siis ollut edes kymmentä, "wau"!

Ja sitten nämä Suvin violettiin menneet kuvat.... Onks talvella jotenkin erilaista kuvata vai mikä h**** nyt on menny vikaan :D Mutta: väriä elämään hei! Mielummin violetti kun harmaa? Vai??

"Nyrkkeilysäkkilaukku"
Wedgesneakerit, Suvin mielestä todella mukavat jalassa ja tuo kivasti ryhtiä!

Siinä vähän talvisia ja värikkäitä (xD) kuvia. Kuvailujen jälkeen suunnattiin stadiin ja Ginaan, josta lähdettiin hymyissä suin ostossaaliiden kanssa ja suunnattiin omiin päivärutiineihimme. :) Uudestaan tällasia viikkojen alotuksia niin piristää! Mitähän lompakko sanois..

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

- Kata & Suvi

1 kommentti: