tiistai 19. helmikuuta 2013

Uudet treenikamppeet ja meemejä

 Kata:

Heissan!

Mä vähän päivitin mun liikuntakamppeitani.


Tästä ollaan lähdetty...


...ja tähän ollaan tultu. Pikkanen muutos :D En enää näytä joukkueurheilijalta, vaan joltain aerobic-hemmolta. Tai kuten J sanoi, yksinäiseltä juoksijalta :D Ehkä se on ihan okei. En ole korista pelannut enää ööö viiteen vuoteen, ja vasta nyt sain päivitettyä mun koriskengät ja -shortsit ryhmäliikuntatunneille sopivimmiksi. Noissa housuissa on kaapin avaimelle pikkunen tasku! ♥ Ja toi paita on oikeasti neon koralli. Ihanan räikeä väri!

Eilen aamuna olin ekaa kertaa bodycombatissa noiden kamppeiden kanssa, ja oli todella outoa katsoa itseään peilistä. En meinannut tunnistaa :D Noi oli jotenkin niin vartalonmyönteiset. Pienestä identiteettikriisistä huolimatta tykkäsin kovasti! Mutta en kyllä heti ole luopumasta muusta kuin kengistä :)Nää uudet on niin pikkaset mun jykeviin koriskenkiin verrattuna! Ja kevyet. Ainut vaan että ne ei vaimenna maahan tulevia iskuja niin hyvin, eikä nilkka ole mitenkään kummemmin tuettuna. Mutta ihan riittävät ovat tuonne liikuntasaleihin. Koriskentällä olisikin sitten eri juttu :D Ihan hyvä löytö muutenkin oli, kun lähti Puhoksen Intersportista poistohinnalla 30 e :) Söppänän väriset. Vähänkö mä olin ennen mälsän värinen urheillessani!

Teki kyllä kipeää olla jumpassa uusilla kengillä. Kihelmöi ihan hemmetisti :D Pitänee jalkojen vaan tottua... Suvikin äsken tokas: "Ne pitää vaan ajaa sisään." Miks toi kuulosti kunnon tietojen käsittelijä -termiltä :D "ajaa sisään" :D Suvi ite tuli äsken jumpasta ja tarjos mulle protskupatukkansa, jonka oli jättäny syömättä. Mä niin tykkään kun Suvi ostaa proteiinipatukoita, koska mä saan usein syödä ne loppuun! Mä oikeesti pidän niistä tosi paljon, mikä on joidenkin mielestä vähän kummaa. Se sivumaku on vaan niin hyvä! Ja juurikin se sivumaku, josta muut ei yleensä niin välitä :D

Ja niin. Musta on tehty muutama meemi. Sellasta :D


En kyllä ymmärrä mitä tällä vihjataan. Pitäiskö vaan istua hiljaa ja mussuttaa? :D
Ja tätä en sitten ymmärrä ollenkaan!
Tän mä sentään voin allekirjoittaa :D Siilit ♥ 
- Kata

4 kommenttia: