maanantai 18. helmikuuta 2013

IKEAshopping !

Suvi:

Haudihau!

Tykkään ihan sikana käydä Ikeassa. En tiedä mikä siinä on. Kiertely siellä on tosi kivaa mun mielestä, vaikka ei olisi tarvetta ostaa edes mitään. Käytiin lauantaina GGn kanssa vähän sisustusostoksilla, ja itelläni oli myös vähän tarvetta päästä Ikeaan sekoilemaan. Muutama heräteostos tuli kyllä mukaan, mikä on aika Ikeamaista ja aika oletettavaa kun painuu Ikeaan. Loppukuun voinkin sit vetää vaan nuudelii ja pakastimesta löytyvää sapuskaa :D

Ihan ekaks paikan päällä käytiin vetämässä halvat safkat kahviossa. Kummallakin oli fiilis, että mikään ei onnaa. :D Valittiin huonompi linjasto jossa oli niukemmin ruokavaihtoehtoja, unohdin sanoa että en halua puolukkahilloa safkaani ( :( ), meidän puolen jono hidasteli, kassamyyjät häsäs, istuttiin ekana pöytään mikä keikkas melkein meidän safkat syliin.. Kahvikone ei toiminu... Mitä muuta :D Oli vähän sellanen "What else" -fiilis, et odotti mikä muu asia tuottais ongelmia. Mut päästiin sit lopult myymälänki puolelle ihmettelemään hienoa ja suurensuurta Ikeaa.


Pakollinen peilikuva hississä. Kärry vielä melkein tyhjillään. :) Ainii, ei löydetty kärryjä ekaks mistään! Sit lopulta bongattiin vaan tyhjät kärryt kahvion läheisyydestä ja napattiin ne mukaan. Varmaa pöllittii jonkun kärryt, hupsista..


Puuvillaa vähän koristamaan huonetta. :D Heräteostos nro 1. Mun mielestä jotenki tosi kauniin näköset. Pumpulii! GG sano et jos mult loppuu joskus pumpuli voin käydä repäsee noista itelleni vähä :D


Huikea ostossaaliimme. Yllättävän hyvältä näyttää, kärry ei pursuile kaikesta turhasta shaibasta.


Tollanen laatikkosetti tarttu mukaan, aika kätevä. Isoin laatikko on mun tietokonepöydällä ja mietin laittavani korujani noihin kahteen pieneen. Tolle pitkulaiselle en oo vielä keksinyt käyttöä, ehkä kynsilakat voisi laittaa siihen jos ne mahtuvat.


Mun puuvillat ♥ Ostin myös valkkarilaseja, uuden WC-harjan, maljakon ja muovisen jääpalamuottihommelin. Meritähden muotosia jääpaloja, nice!

Ja IIIIK, pääsin työhaastatteluun! Kesätöitä etin nyt paraikaa, pakko saada kun nyt keväälläkään ei todennäkösesti oo töitä mulla. Etin ihan oman alani töitä ja sit myös ihan kaikkea muuta kesätyötä, koska pelkään etten saa mitään duunia. En haluu nirsoilla, koska periaatteessa mulla ei hirveesti oo varaa nirsoilla duuneista vielä.

Loppuun vielä erittäin tärkeä ilmoitus, että oon rakastunu yhteen Bon Jovin biisiin mitä en oo aikasemmin noteerannu edes hirveesti sen kuultuani. Nyt jotenki kolahti. Bon Jovi - Wild Is the Wind- Suvi

P.S. Tohon Katan tekstiin kun sanoi että ilahtui, kun mä sanoin että haluun joskus kirppikselle: Tottakai kirppistely kelpaa aina, ei vaan saa ikinä aikaseks :D Plus oon paska tinkijä. Mut voidaan mennä joku kiva päivä kirppikselle ;)

2 kommenttia:

 1. Toivottavasti onnaa haastis! :) mäkin haluun ikeaan!

  - Mäyrä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks, toivotaan! :) Ikea on jännä paikka ;)

   - Suvi

   Poista