torstai 14. helmikuuta 2013

Happy Valentine's Day!

Kata & Suvi:

Hyvää ystävänpäivää!
Tässä kuvia meidän ystävyydestä. Vuodesta 2007 vuoteen 2012. Löytyy kyllä paljon kivoja kuvia :)
Kesäyönä matkalla mäkkiin :D 2007
Espanjassa koristurnauksessa 2007 !
Kata syö lihaa 2008
Kutrit kammattuina 2008
Kutrit vähemmän kammattuina Graspop Metal Meetingissä Belgiassa 2009
IhQ telttamme samaisilla festareilla! Hikinen, ahdas, kuuma 2009
Hanoi Rocksin keikan odottelua 2010 :)
Matkalla Sonispheren syöksyvirtaukseen 2010!
Illan tulevan W.A.S.P.:n keikan fiilistelyä 2011 :)
Junassa matkalla Amsterdamiin! Ja sieltä Antwerpenin kautta Graspop Metal Meetingiin taas :) 2011
Huikea juhannus 2012 !- Kata & Suvi

2 kommenttia:

 1. Uuu hei suositteletteko Graspopia? Tulevana kesänä on niin järkyttävän hyvä kattaus ja miulla mahdollisesti kerrankin aikaa ja rahaa, joten ainaki yritän järkätä itteni sinne ;) Toimiko siellä järjestelyt suunnilleen niinku pitiki ja pärjäskö hyvin hengissä? :D oon siis yksin liikenteessä toistaseks, jos oon menossa. Oon ainakin kuullu, et se ois ihan suht siisti ja hyvin järkätty tapahtuma :) Häviskö teltasta tavaraa, vai onko siellä päivälle joku narikkatsydeemi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä sanoa, että suosittelisin! Graspop oli meiän eka iso ulkomaan festari ja muistan että jännitin aika paljon, miten kaikki toimii. Mutta ei jäänyt minkäänlaista nega-fiilistä järkkäilyistä! (Festari)juna tuli melko lähelle aluetta, josta festaribussi vei sitten perille asti, että ei hirveesti tarvinnut tavaroita raahata. Tavaroille oli säilytyspaikka keikka-alueen sisäpuolella ja rahaa sai myös nostettua. Mistään varkauksista ei edes kuultu, mikä on vähän jännä, kun esim. Sweden rockissa oli viime vuonna tyyliin järjestäytynyttä varkautta (sinne meni iphone ja arskat melkein käsistäni) :D Pieni ylihintainen marketti löytyy, mutta paljon ruokakojuja/telttoja on pystyssä varsinkin festarialueen porttien ulkopuolella!

   Ainoa mieleen tuleva säätöhomma on ne tolkenit (vai mitä olivatkaan), joita piti ostaa, jotta sai ostettua festarialueella ruokaa/juomaa. Tuntu että idean pointtina oli saada hinnat kuulostamaan halvemmilta :D Ja ai niin, teltta-alueelle sai myös tuoda omia avaamattomia tölkkejä, vaikka jossain meiän mielestä oli lukenut toisin. Esim. jos bisseä ei tykkää juoda, suosittelen omien juomisten tuontia, sillä mitään muuta ei alueella myyty :D tosin ne tölkit on melkosen lämpimiä jos osuu samanlaiset helteet kuin meille molemmilla kerroilla :D ja (pieni) teltta on kuin sauna! Mutta suihkuun ei naisten tarvinnut jonottaa, koska valtaosa porukasta on miehiä!

   Olipas kiva muistella taas noita reissuja! :)

   - Kata

   Poista