tiistai 15. tammikuuta 2013

Viikonloppumeininkejä

Suvi:

Haudihau!

Taas on tullut vähän puuhasteltua viime viikonloppuna. Näin paria kaveria sekä mentiin poikaystävän kanssa yhtiin 30v -juhliin.

Perjantaina ryntäsin suoraan jumpasta suihkunraikkaana keskustaan näkemään mun tikoystävää. Tiko on siis tietojenkäsittelyn opiskelija. :D Kutsutaan itteemme tikoiksi. Mentiin syömään Amarilloon ilmasten nachojen perässä. Otin BBQ-Chicken Fajitaksen ja oli kyllä tosi hyvää! Aika iso annos vaan että huhhuh. Hetken juoruiltuamme, suunnattiin päivän päätehtävään: Läppärinostoon. Haettiin yksi tiko lisää auttamaan läppärin ostossa ja mentiin Verkkokauppa.com:iin shoppailemaan. Ite menin mukaan oikeastaan siksi, että pääsin pitkästä aikaa käymään verkkiksessä. Itelleni nappasin mukaan sieltä muistitikun, valkoiset peruskuoret puhelimeen sekä megakestävän suojakalvon puhelimeen.
"Mistä tietää, että on tikotyttöjen kanssa shoppailemassa? Shoppailu tapahtuu Verkkokauppa.com:issa"
:D Siinä sitte tikoystävä halaili uutta läppäriään ihan onnessaan, kun pysähdyttiin Hesburgeriin istumaan ennen kotimatkaa. Kunnon tiko. Mutta sitten btw ilmoitusluontoinen asia: söin ensimmäistä kertaa elämässäni cupcaken!


Oli nam. Ja söpön näköinen cupcake. Kotiin päästyäni muistin, että opiskelijabileet on samana iltana ja mietin kuumeisesti meenkö käymään. Päätin että menen, mitä muutakan olisin tehnyt kotona. Möllöttäny töllön ääressä.. Onneks menin, oli tosi hauskaa nähä vanhoja tuttuja!

Lauantaina sitten oli suunta niihin 30v juhliin Helsingin ulkopuolelle. OMG! Ulkopuolelle! Noei :D Oli kyllä kauhea kriisi pukeutumisen suhteen, yllättävää. Tällaiseen asuun sitten päädyin:
Forever rannekoru, kaksi Nomination rannekorua ja pikkuinen vyö.
Paita H&M:stä, mustat vahatut farkut Gina Tricosta ja kengät on sitten napattu Nelly.comista. :) Noi vahatut farkut on mun ihan ihkalempparit! Ja... tietenkin ne repes sunnuntaina. Argh! Pitää vissiin mennä ostamaan uudet, en pysty elää ilman niitä.

Juhlat olivat oikein mukavat ja tarjoilu oli hyvää. Jopa mullekki löyty syötävää. Yleensä juhlista löytyy aika vähän tarjoiltavaa, jota laitan suuhuni. Nirsoilua.. Illalla sitten pelailtiin porukalla trivial pursuittia ja yhtä toista seurapeliä. Mikököhän sen nimi oli... Joku bezzerwizzer :D Seuraavana päivänä sitten suunnattiin takaisin Helsinkiin. Kiva viikonloppu siis taas ollut. Työharjottelun takia kun on ollut nyt näitä vapaita viikonloppuja, niin on kiva kun on voinut puuhailla aina jotain. Nykyään viikonloppuja jopa odottaa, ennen en todellakaan odottanut kun melkein joka viikonloppu jouduin töihin (silloin ennen työharjoittelua) kun tein osa-aikaista duunia opiskelujen ohella.

Pitää myös käydä ostamassa hiusväriä lisää, ei näytä enää oikein punaisilta noi hiukset. Ainakaan noissa kuvissa. Punasta punasta jee ;)

PS: siirtyks toi Katan tauti nyt mulle.. Pöh sanon minä !

- Suvi

2 kommenttia: