sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Kotisuklaata, nam

Suvi:

Huhheijjaa, nyt on poikaystävän järkkäämä mysteeriviikonloppu takana. Meni kyllä koko viikonloppu todella nopeesti ja hauskaa oli. Tehdään siitä sitten ihan oma postaus Katan kanssa. :)

Viime viikolla muutenkin on tullut puuhailtua vähän kaikenlaista. Sisko palasi Filippiinien reissultaan ja oltiin sen kanssa torstaina pienellä porukalla syömässä, jonka jälkeen siirryttiin kaljalle. Käytiin myös Helsingin Casinolla, ohops! Ensimmäinen kerta ikinä. Jännää oli.

Käväsin taas tossa yks päivä ennen iltaluentoja kaupungilla aikeena ostaa hiusväriä, jotta sais tän kaameen juurikasvun jo pois. Samalla reissulla löysin itelleni myös uudet nahkahousut, paljon paremmin istuvat kuin aikasemmat mitkä mulla on. Nyt varmasti tulee enemmän nahkahousuille käyttöä, kun ei häiritse mikään. ;) Kata kyllä vakuutteli mulle, että ne mun vanhat istu tosi hyvin mulle, mutta kun mua itteäni häiritsi, niin se sitten häiritsi..

Luminen maa ja lempparibootsit :)
Uudet nahkahousut H&M:stä, tykkään!
Päivän asu, yay

Noniin, sitten otsikon asiaan: kotisuklaa! Tehtiin varmaan joku viikko sitten Katan kanssa itse suklaata, jossa seassa mariannemurusia. Löhöttiin mun huoneessa ja mietittiin että tekisi mieli karkkia. Sanoin, että mun ei tee mieli mitään noista joulusuklaista ja joulukarkeista jotka on lojunu mun penkillä jo kauan. Sillon teki mieli Fazerin mariannesuklaata. Kata sitten tokaisi, että mullahan on Fazerin sinistä suklaata ja Mariannekarkkeja, tehdään itse! Ja näin me teimme.


Ainekset, joita tarvitaan suklaan tekoon: Fazerin sinistä ja Mariannekarkkeja. Sitten tekemään:


1. Murusta mariannet. Me käytettiin veistä. Oli aika hankalaa, kun karkit oli niin kovia :D


2. Sulata Fazerin sinistä suklaata miedolla lämmöllä. On kyllä tosi hyvää toi sulatettu suklaa. Nam!


3. Kun suklaa on sulanut, hella pois päältä ja sekoita suklaan joukkoon mariannemuruset.


4. Levitä suklaa pellille levyksi. Näyttääpä hyvältä, haha. Sitten kun suklaa on jäähtynyt, niin pelti jääkaappiin ja annetaan suklaan kovettua. Kun se on kovettunut niin kotisuklaa is ready!

Maistu kyllä todella samalta kun kaupasta ostettu. Tosi hyvää ja tekeminen helppoa. Pitää tehdä uudestaan, tosta satsista tuli aika pieni määrä, kun suklaata ei ollu niin paljoa varastossa.

Nyt rentoa sunnuntai-iltaa viettämään salaatin ja patongin merkeissä. :)


- Suvi

3 kommenttia: