lauantai 19. tammikuuta 2013

I ♥ CDON.COM

Suvi:

Hihi!
Tulin sitten kipeeksi. Höhh. Pöhh. Pahh. Keskiviikosta asti oon ollut vaan sisällä, käynyt ehkä korkeintaan pari kertaa avaamassa rapun oven kaverille että pääsee sisään. Tee, finrexin, tietokone ja telkkari on ollu kova sana nyt. Ja tietty kaulahuivi. :)

Tein eilen aamulla mun CDON.COM lahjakortilla tilauksen sieltä sivuilta. Sain siis lahjakortin poikaystävältä, aikas kiva lahja pakko myöntää. Nää DVD:t tarttu sitten ostoskoriin:

Vampyyripäiväkirjojen 3. kausi!! Odotetaan sitä ihan täpinöissämme Katan kaa. Ääh tulis jo niin pääsis kattomaan sitä (=Damonii). Vamppyyripäiväkirjojen lisäks tarttui sitte Rock of Ages, The Hangover Part 2 ja Elokuu. Vähän jäi itelle maksettavaa lahjakortin käytön jälkeen, mutta ei haittaa. DVD:t on kivoja. Tykkään keräillä niitä. Tarttis vähän lisää säilytystilaa tosin niille.

Odotan kyllä CRASHDÏET:in keikkaa! Iha sika kiva fiilis tuli kun sai eilen tietää. Ei oo edes pitkä aika, kuukaus! Jihaaaaa! jeaaaa! Täydellinen se keikka olisi, jos olis kesä. Mutta talvella mennään eikä sille mitään voi. Silti aika huikeeta. Pitää kuunnella uutta albumii nyt kun se ilmestyy.

Ja ainiin! Tehtiin tällä kertaa onnistuneita lettuja! Jee! En ole menettänyt taitoani. Kerkesin jo huolestua. :D


On se kaunis. :) Katakin teki elämänsä ekan letun. En tajuu, miten ei ennen oo voinu tehä? Letut on awesome.

Eipä tässä oikeen muuta, tällanen pikanen morjenstamispostaus. Ehkä jotain järkevää syntyy myöhemmin, kun on muutakin elämää kuin oma huone.

- Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti