tiistai 8. tammikuuta 2013

Neuleita

Suvi:

Hiphei! Uudesta vuodesta selviydytty ja nyt sanonkin jo bye bye työharjoittelulle ja palaan takaisin koulun penkille. Vähän jännittää jotenkin, en tiedä. Viimeks viime keväänä ollu siellä, weird.

TJ 0! Ai mitä? Työpäivää meinaan! Nyt voin taas ördää arkenakin

Viime viikonloppu oli kiva. Kävin bodypumpissa, rentoilin kotona, kävin kaupoilla ja eksyin Mustaan Härkään kuuntelemaan karaokea. :) Ja ainiin.. Kata sai mut tilaamaan kengät sen kanssa, murr. :D

Jos vaikka niitä uusia ostoksia vähän tähän väliin. Sain siis Ginan lahjakortin joululahjaksi (kiitti äiti jee!) ja oon jo käyttänyt sitä siellä visiitillä. Tähän mennessä Ginasta on tarttunut mukaan tää valkoinen neule, josta tykkään tosi paljon.





Edestä lyhyempi ja takaa pikkasen pidempi, just hyvä. Sopii noiden mun mustien vahattujen farkkujen kanssa, kun sit näkyy noi etuvetoketjutkin hyvin. Tykästyin tohon niin paljon, että mietin että ostais toisessa värissäkin.. Kävin sovittamassa tätä väriä:



En sitte kuitenkaan vielä kiikuttanut tota väriä kassalle, ja nyt oon jääny miettimään ton perään. Ehkä se pitää käydä nappasemassa mukaan. :D

Nää rannekorutkin lähti Ginasta mukaan:



Nyt on taas alkanu vähän kiinnostaa korut, tuntuu et mullon joku pari vuotta ollut sellanen vaihe, että ei oikeen jaksa miettiä muita koruja kuin korvakoruja. Oli välillä pitkiä kausia, kun en edes pitänyt korviksiakaan ja sitten jossain vaiheessa laitoin korvikset ihan vaan sen takia, ettei reiät mene umpeen. Outoa. :D Viimeksi lukiossa käytin kunnolla rannekoruja, ja nyt on taas syttyny tää himo niihin. Kiva jotenkin et oon taas alkanu tykkäilee koruista.

Lauantaina kaupoilla pyöriessäni päätavoite oli löytää punasille hiuksille värjäävä hoitoaine. Lueskelin että ihmiset on kehunut näitä Color Maskeja, päätin sitte lähtee metsästämään juuri näitä. Stockalta löyty iso valikoima, ja punasille hiuksille ostin tämän Pepper -sävyisen tuotteen.




Kokeilin tota tuotetta heti kotiin päästyäni ja huomasin vähän eroa: hiukset ei näyttänyt niin kulahtaneelta punaiselta. Ensi kerralla voisin levittää tota vielä huolellisemmin ja antaa vaikuttaa vielä vähän pidempään.

Lauantai-illalla mentiin sitten Mustaan Härkään, kun poikaystävä kavereineen suuntasi sinne. Lähettiin J:n kanssa täältä meiltä yhessä ja Kata jäi kotiin nukkumaan, voi raasu. :D Sillä oli töitä seuraavana aamuna. Sain pitkästä aikaa aikaseksi laitettua mun kiilakorkonilkkurit jalkaan, ne on aivan ihanat ! :) Käytin niitä viimeksi öö... Siellä ravintola Näsinneulassa Tampereella, hehhe. Uusi paitaostoskin pääsi päälleni.


Ankkuripaita Gina Tricot :)
Kata aina nauraa mun vessaotoskuville kun ollaan baarissa.. Siellä on hyvä ottaa kuvia hei! :D

Nyt onkin jo yksi etappi lisää saatu suoritettua, feels good! So good!! Vaikka vika työpäivä onkin vähän haikea..

- Suvi

2 kommenttia:

  1. Heiiiiiiiii! Osta toi turkoosi paita! Se on ihana ja tollaset värit sopii just punatukkasilleki ;) ja mä käytän kans tota pepperiä, se on hyvä! Ei tarvii vältsyy niin usein värjää varsinki jos väri kuluu nopee. Mä en sitä kauheen usein tarvii ko väri ei nykyää oikee haalistu tai lähe pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Houkuttelis kylläkin se turkoosi... :) Oli tosi kivan värinen nimittäin! Jep pitää vaan saada joku hyvä tapa levittää se väri hiuksiin, oli viel vähän hakuses ku laitoin :D ja ehkä antaa vaikuttaavähä pidempää ku panikoin siit ajasta. :)
      -Suvi

      Poista