tiistai 22. tammikuuta 2013

Uusi toppilöytö

Suvi:

Hej!
Elämä alkaa voittaa! On jo terveempi olo ja oon istunut koulunpenkeilläkin tällä viikolla. Viikonloppu meni vähän ohi, mutta ei se haittaa, ensi viikonloppu on varmasti kiva.

Viime sunnuntaina olo olikin jo sellanen, että uskaltauduin kipasta nopeasti keskustan Ginassa käyttämässä loput lahjakortista. Nyt sekin on siis tuhlattu, nyyh.. Ekaks plääninä oli ottaa uudet vahatut pökät vanhojen rikkimenneiden tilalle. Sen lisäksi sitten nappasin kaks paitaa vielä mukaan, hupsiis.. Mut ne on kivoja. ;)

Elikkä tällainen aivan mahtava AC/DC toppi kilahti kassasta mulle:


Hienoja pukukoppikuvia peilin kautta.. Käänsin kuvankäsittelyohjelmalla ton kuvan vielä peilikuvaksi, jotta paidan teksti näkyy oikein päin. Toi toppi on megakiva noiden blingbling yksityiskohtien kaa, odotan jo kesää niin pääsee kunnolla käyttämään sitä! Alkoi kyllä nyt heti mieli kuunnella AC/DC:tä ;D Eikun vaan soimaan! AC/DC:tä en oo vielä nähnyt livenä, toivottavasti joskus pääsen näkemään. Kerran kun bändi oli suomessa, leiriydyttiin stadionin ulkopuolelle kuuntelemaan keikkaa, mutta ei siitä kuullut niin hyvin kuitenkaan. Oltiin ehkä liian kaukana tai jotain.

Toinen paita minkä ostin on tällanen armynvihreä kauluspaita, jossa hihoissa vähän yksityiskohtia:


Oon jo hetken halunnut tollasen vähän vahvempaa kangasta olevan kauluspaidan. Mulla on muutama kauluspaita, jotka on aika ohutta materiaalia, niin tää on hyvä lisä vaatekaappiin sitten. Btw, kauhea juurikasvu. Hyihyi, asialle pitää tehdä jotain!

En jaksa enää pitää talvitakkia. Kyllästyttää niin. Muistan kun laitoin ekaa kertaa tänä talvena ton takin päälle. Sillon sitä vielä jotenkin odotti. Se on kyl kiva, kun Suomessa on näin vaihtelevat vuodenajat, niin aina odottaa sitten tietynlaista pukeutumista. Ennen syksyä ja talvea odotin tosi paljon lämpimien kaulahuivien, neuleuden ja saappaiden käyttöä. Nyt odotan, että pääsen käyttämään ohkasempaa takkia ja kevyempiä vaatteita. Ja tietenkin kesäpukeutumista: shortseja, toppeja... ja aurinkolaseja! Kata onkin jo päässy korkkaaman arskakauden, mä en vielä.. :)

Vampyyripäiväkirjojen 3. kausi saapui tänään! Olen iloinen! ♥ Kohta pääsee kattomaan sitä, JAUU! Tuli kyllä nopeesti tuo CDON.COM -tilaus. Siis what, tein tilauksen lauantaina ja se saapui tiistaina aamupäivällä! Nopeeta, ihan sika hienoa. Ei tarvinnut siis kauaa kituuttaa itseänsä ton tilauksen odottamisessa.

Sit vaan Vampyyripäiväkirjat (Damon) pyörimään ;)


- Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti