maanantai 1. heinäkuuta 2013

Piristäviä ostoksia

Suvi:

Minä täällä taas kirjottelen! :) Nyt on HEINÄKUU! Aika menee nopee, apua kesä on puolessa välissä jo??

Olin niin iloinen mun ekasta kunnon palkasta, niin annoin itselleni luvan muutamalle ostokselle. Ei mitään kallista, muutama perusvaate kesää varten vaan. Shoppailen sitten Los Angelesissa enemmän. Nyt vaan kaipasin jotain kivaa piristettä ja palkintoa töissä raatamisessa. Ihana tunne kun taas pitkästä aikaa palkka napsahtaa tilille.

Elikkä ostin kaksi paitaa. Ensimmäinen ostos on keltainen t-paita jossa on hymynaama keskellä. Niin pirteä! Ja keltainen on yks mun lemppariväreistä ollu jo pienestä pitäen. Tosin vaatekaapissa mulla ei hirveästi keltaisia vaatteita olekaan. Nytpähän on t-paita keltaisten farkkujen lisäksi. :) Haha miltäköhän näyttäisi jos käyttäisin keltaisia farkkuja ja t-paitaa samaan aikaan :DD

BikBokista

Toinen ostos on alelöytö puoleen hintaan. Hihaton ruutupaita jossa kangas on ihanan ohutta. Perfect siis kesään! Tällä paidalla kelpaa kulkea helteellä. :)

BikBokista

Ostin myös kaksi perus kangasmekkoa. Mulla ei olekaan vaatekaapissa mitään rentoa kesämekkoa ja löysin niitä jopa kaksin kappalein. Niitä en tosin kuvannut päällä vielä. Esittelen ne vaikka myöhemmin. :)

Tässä nyt tällanen pikanen ostosesittelypostaus vaan! Hilpasen koht taas töihin niin en kerkeä kirjottelee paljoo enempää.  Muutenkaan ei nyt hirveesti mitään erikoista oo tapahtunut, vapaapäiviä odotellessa jolloin voi puuhata enemmän. :) Keskiviikko ja torstai on vapaata mulla ja en todellakaan aio ottaa mitään hemmetin työvuoroa niille! Haluun nauttia auringosta ja tehdä jotain kivaa. Ensi sunnuntai ja maanantaikin mulla on vapaa, niin suuntaan mökille siskon ja sen miekkosen kanssa. Mökki ♥ Hahaa katoon varmaa möksälle just ku Kata tulee himaan. :D Sori :(

Katalla varmaan muutenkin vähän enemmän kirjotettavaa tänne sitten, sillä on kuulemma aika kivasti mennyt tuolla hornassa missä onkaan. Mageita maisemakuvia ja tälleen. Kai se yrittää kerran postailla sieltä paikan päältäkin, mutta viimeistään sitten täällä kotona (tulee varmaan tänä viikonloppuna bäk) tulee stooreja sen kokemuksista. Mäki haluun tehä jotain mageeta mistä voisin kirjotella tänne! Toki voisin kirjotella kuinka juoksen kaljavarkaiden perässä töissä mutta ehkä se ei oo niin kivaa. Ainii! Yks varas sano et se TEKEE MUSTA VALITUKSEN kun bustasin sen kaljavarkaista! Anteeks mitä?!?! :DDD Valitus menee todellakin läpi ja kaikki uskoo enemmän varasta kun myyjää. Todellakin. Naurettavia heppuja.

Nyt töihin! Kesä

- Suvi

3 kommenttia:

  1. Kuulostitpa iloiselta mun puolesta :DD " sillä on kuulemma aika kivasti mennyt tuolla hornassa missä onkaan. Mageita maisemakuvia ja tälleen." :DDD pelle♥ Nyt ei ole kivaa kun on darra ja 3h yöunet takana ja pitäis pysyä hereillä luennolla. Hahaaaa yyh kuuluu kenttäkursseiluun. Haha joo oon varmaan just sillo maanantaina himassa :D BUU! Pistelepä mulle ohjelmia toistolle! To: Mentalist klo 9, pe: UNELMA (ootko katellu niit ilman mua!??) ja su: gossip girl. Thänks beib!

    ♥: Kata

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kelaa olin just menos töihin masentumaan :DD MELKEE katoin yksin unelmaa, mut Sari sai mut suostuteltuu venaamaan sua koska se on paljon kivempaa sillo :D <3 Ja iha hyvi oon jaksanu venailla sua vaik ne kuumottelee tos digiboksis ain.. ÄÄ :D ja hei saanks anteeks ostin tänää muutaman sormuksen ja pikkulaukun :( rauhotun nyt, en shoppaile! Mut ei mun syy, kaveri raahas mut kauppoihin :( PS kävin Mayas syömäs megahyvää lounasta.

      -S

      Poista
    2. Ehkä mun on annettava anteeks ku iteki on tullu osteltuu ale-juttui hehehööö :D Nyt tiukkaa säästöä ja duunii!!

      - K

      Poista