lauantai 20. heinäkuuta 2013

Suba part 4: Jäätiköt

Kata:

Mo! Nyt subailun viimeinen osuus! Viimeisenä päivänä tehtiin reissu Norjan jäätiköille!


© Jani J.
© Jani J.
© Jani J.

Sain keskiviikkona kurssilaisilta vähän lisää kuvia tuolta subalta, ja voi että kuinka hienoja ne on! Tekis mieli tehä vielä yksi ekstra-postaus, ihan vaan että sais niitä hienoja kuvia laitettua esille. Pikkasen hienompia kuin nämä kännykkäkameran kuvat... :D Sellainen postaus kuin "Jani J.:n subakuvat" :D Ehkä sitten kun saan vihdoin ja viimein katottua noi kaikki kuvat! Haha

Joo ylös kavuttaessa törmäsi moniin lampaisiin ja myös niiden jätöksiin. Muistan kun otti päähän vähän se, ettei voinut vaan tsiigailla maisemii rauhassa, kun katseen piti olla maassakin :D No ei noita lampaita enää sitten ollut, kun vähän korkeammalle päästiin! Söpöjä ne kyllä oli.Saniaismetsää vuoren rinteellä!

Jäätikköä näkyvissä!Olin vielä tona aamuna ihan varma, että pääsisin koskemaan jäätikköä. No en päässy :D Turhan vaarallista olis ollu niin oli kiellettyä mennä tosta enää edemmäs.

Linnunmunakynnet

Tää on samalla ihan kamala mutta niin ihana kuva :DJäätiköiltä valuva vesi oli "pikkasen" sameaa, ja varsinkin tässä alla olevassa kuvassa näkee eron vuoristopuron veteen!Vitsi mitkä maisemat. Kyllä kelpas! Vähän kuin Alpeilla olis ollu. Puuttu vaan murmelit!

Ja eiku takas Jäämerelle bongailee lintuja!


...

Wall-e !

Niin kuin joku opiskelukaveri kurssin viimeisenä päivänä sanoikin, niin olo on todella etuoikeutettu. Ihan mieletöntä että tällaista pääsee kokemaan opiskellessaan. Saan mielettömiä kokemuksia (ja opintopisteitä). No en valita :D Kenttäkurssit on kyllä ihan älyttömän tärkeitä ekologeille ja muille "saapasjalkabiologeille", ja onkin ikävää kuulla että yliopistot näissäkin säästelee :/

Nyt ei pysty enää keskittyy mihinkään kun oon ihan täpinöissäni. Tänään IRON MAIDEN! En meinannu saada eilen itteeni sänkyyn kun jännitti niin pirusti. Ja nukuin tosi levottomasti. Ja nyt väsyttää :D Vähän kuin lapsena ennen jouluaattoa. Olin keskiviikkona juhlimassa, ja juominen (tai ainakin nukkumisen epäsäännöllisyys) tuntuu vieläkin! Pussikaljoittelun jälkeen eksyttiin Kemarilloon (Amarilloon keskiviikkona). Olin jo jonkin aikaa kovasti halunnut ulos pitämään hauskaa. Oli tosi hauskaa ja ilta venyi seuraavaan aamuun, mutta enää mulla ei oo taas vähään aikaan himoa lähtee mihinkään :D Tänään tosin toi Iron Maiden ja oi voi, että jännittää!


Vittujee!

- Kata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti