keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Beachillä

Kata:

Hello!

Viime viikolla kun GG palasin Suomeen, päätettiin että lähdetään rannalle nauttimaan päivästä ja toistemme seurasta. Halusin jonkun ihan (mulle) uuden rannan, ja päädyttiin Mustikkamaan rantaan. Mulle on kenttäkurssin jälkeen iskeny sellainen fiilis, että haluun kokee kesäisen Helsingin täysillä, jotenkin uudella tavallakin, poiketa niistä rutiineista. Tehä kesäisiä juttuja, mennä uusiin rafloihin ja uusiin paikkoihin, kuten just tonne Mustikkamaalle. Rakastan Helsinkiä, ja yhä uudestaan havahdun siihen, että tässä kaupungissa on vielä niin paljon nähtävää ja itse asiassa en edes hahmota Helsinkiä niin hyvin kuin mun varmaan jo pitäisi :D Varmaan just sen takia, kun valitsee aina ne samat paikat ja pyörii samoissa mestoissa jne.

Aika monesti isäkin on hämmästellyt mun Helsinki-tuntemusta tyyliin että "ootkohan sä nyt tosissaan kolmannen sukupolven stadilainen..." ja sit alkaa himmee paikkojen esittely autosta käsin. "Tämä on viiskulma, tuosta alkaa Ullanlinna ja tuosta Punavuori jne." Hupsista :D Pitäis varmaan ottaa kartta käteen ja selvittää kaikki Monopolin teiden sijainnit. Mutta harvemmin kotikaupunkiaan on kummemmin kartalta katsonut.

Toi ranta oli kiva! Tiiroja vaan syöksyi veteen ja oli tosi kiva kesäfiilis. Sitten tuo sorsa oli kovin sympaattinen. Melkoisen kesy!


Oltiin etukäteen katottu että lähistöllä on ravintola, ja arskan ottamisen jälkeen suunnattiin kahville sinne. Tosin ei sitten otettukaan kahvia kun oli sen verran kuuma :D Paikka oli meille ehkä turhan fiini tai ainakin se meininki. Tarjoilija oli överikohtelias, mikä teki tilanteista vähän tota.. noh awkwardeja :D Nauratti joka hetkellä, kun tarjoilija tuli täyttämään laseja (vaikkei olis ollu tarvetta). No, palvelu ainakin pelasi :DLähdettiin kohti Ullanlinnaa, koska mun tartti hakee sieltä avaimia seuraavan päivän avausta varten. Vitsi kuinka kaunista!


Kännykästä kartta-apua "missä me nyt ollaan?" :D


Busted!
Nälkä ohjasi meidät italialaiseen! (GG mikä oli ton raflan nimi!??) Nam nam.

Tällä viikolla taas Suvin kanssa suunnattiin meille uudelle rannalle Munkkiniemeen! Haha tona edellisenä rantapäivänä mä olin saikulla ja tällä kertaa Suvi oli saikulla.Tää ranta oli jotenkin samankaltainen kuin Mustikkamaan, mutta vesi ei ollu niin kirkasta ehkä. Mustikkamaalla näkyi levämatto kauniisti pinnan läpi, tuolla se vaan tuntui jalkojen alla :D Ja me siis mentiin kahlaamaan vähän syrjemmästä aina, en usko että keskemmällä rantaa on niin leväistä mutta mua se ei ainakaan haittaa.Tuollakin oli rafla, ehkä vähän meille sopivampi :D Nam mitä salladee. Ja sitte irtojätskiä ostamaan kiskalta! Mascarpone-lime-lemonista on tullut mun lemppari :)

On ollu vähä kökköö olla kesällä flunssassa. Varsinkin kun haluisin urheilla enkä nyt oo tehnyt viikkoon mitään treeniä! Ahdistaa :D Huomenna päätin antaa itselleni luvan. Jos kurkkuun ei enää satu. Tästä ehkä lähden lapsuuden rannalla käymään tai sitten Alppipuistoon ja sitten bilsakavereita näkemään! Kesä kesä kesä  vaihtoehtoja täynnä!

- Kata

P.S. Hostellit/motellit L.A.:hin varattu! Ekana majoitumme Downtowniin, sitten Hollywoodiin asustelemaan ja lopulta asetumme Venice Beachille! Vittujee!

2 kommenttia: