tiistai 30. heinäkuuta 2013

The Tall Ships Races Helsinki 2013

Kata & Suvi:

Jee vihdoin taas yhteispostaus meiltä! :)

Käytiin yhdessä katsastamassa nämä laivat, jotka olivat rantautuneet Helsinkiin muutamaksi päiväksi. Haettiin ekaksi Suvin pyörä huollosta, jonka jälkeen lähdettiin polkemaan kohti keskustaa.Vihdoinkin päästiin pyöräilee pitkin poikin Helsinkiä! Kuka huoltaa pyöränsä heinäkuussa!?? Vastaus: Suvi.

Ei ollu mikään aurinkoisin päivä ja satoikin aikalailla ennen kun lähdettiin kotoolta. Onneksi sää vähän parani vaikka oli aika pilvistä. Takit päällä joutu lähtee, huhhu!


Laivat oli kyllä hienoja ja vielä hienommalta näytti kun oli kymmeniä (tai satoja?) laivoja samalla alueella. Päästiin yhden laivan sisällekin kurkistamaan, aika siistii! :)


Sää kirkastu kun oltiin kannella!

Happy :)

Tuolla siis tosiaan pääs astumaan laivoihinkin, jos "avoimet ovet" osuivat kohdalle. Onneksi tämä kyseinen upea alus sattui tällä tavoin eteemme! Oli hassua nähdä, että miehistö nukkuu riippusängyissä!


Laivaseikkailujen jälkeen haettiin säkillinen metrilakuja! NAM!
Ihan lopuksi jäätiin vielä kattomaan ilotulitus, jossa oli tollasia outoja värisavutulitteitakin. Ilotulitus olisi tietenkin näyttänyt paljon paremmalta jos olisi ollut pimeämpää. Vähän ku kesällä ulkokeikatkin näyttäisi paremmilta pimeämmällä. :)Onneksi lopulta päädyttiin menemään tonne, vaikka sää näytti aluksi pilaavan suunnitelmat. Mahtavia aluksia! Ja seiloreita! (Suvi xD) Olis kivaa lähteä merelle, hah.

- Kata & Suvi

2 kommenttia:

  1. Laivoihin muuten olis päässy mukaan. Menkää ensi vuonna TSR2014:lle tai kyselkää Kuunari Helenan ja Vahinen purjehduksista vielä syksyllä.

    VastaaPoista