keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Iron Maiden @ Olympiastadion 20.7.2013

Kata & Suvi:

Me tykätään Iron Maidenista ihan älyttömästi :)

Oltiin ihan onnessamme kun käppäiltiin stadionille päin. Edellisenä iltanaki vatsassa lenteli tuhansia perhosia ja oikee otti vatsassa kun odotti jännittäen huomista! Sitten taas itse keikkapäivänä me kumpikaan ei saatu ruokaa alas jännityksen vuoksi. Vaikka just nimen omaan olis tarvinnut tankata sitä safkaa, kun ties että stadionilla tullaan olemaan semmoset 7 h :D Jonossa sitten vedettiin väkisin muutama karjalanpiirakka kurkusta alas. Hah. Olihan edellisestä Maidenin keikasta vierähtänyt jo kaksi vuotta!


Katsomossa venailua..


Joo, ei olti mitenkään riemuissamme lämppääjien määrästä. Kolme lämppäribändiä, what!?? Ghost oli kyllä ihan mielenkiintoista kattoa, ja Sabatonissakaan ei ollut vikaa, mutta se Amorphis... Haukoteltiin sen aikana ja Suvikin tähyili katsomolle päin koko ajan. 

Suvi: Mua kiinnosti enemmän mitä katsomossa tapahtu ku mitä keikalla tapahtu.
Kata: Mitä katsomossa oikeen oli?
Suvi: Ei oikeen mitään... 

Nii että niin mielenkiintoinen veto Amorphikselta :D Olis perkule se Bullet for My Valentine voinu jättää perumatta keikan.
Mutta sitten siihen Maideniin!!!!! Se fiilis kun Doctor Doctor alkoi soimaan, ja ties bändin vihdoin aloittavan! Ihan mahtava! Yleisössä oli jälleen kerran kunnon tungos keikan alussa, ja me mietittiin tällainenkö näkyvyys meillä tulee olemaan koko keikan aikana lavalle. Onneks ei ja kokoajan vaan näki paremmin ja paremmin.

 Settilista:
  
         Doctor Doctor
         (UFO song)
          Encore:
          Churchill's Speech
  1. Aces High
  2. The Evil That Men Do
  3. Running Free

    Always Look on the Bright Side of Life
    (Monty Python song)

Ihan älyhyvä settilista! Tosi outoa vaan, ettei Hallowed Be Thy Nameä soitettu. No kerta se on ensimmäinenkin, ja kaikki bändin jäsenet ovat yhä tallella :D

Me lähetään tästä lenkille, morjens!

- Kata & Suvi

2 kommenttia:

  1. Amorphikselta heikko suoritus joo, mut onneks ei bullet for my valentine tullu ois pää hajonnu ko se nyt on vaan nii p***a

    VastaaPoista