perjantai 5. heinäkuuta 2013

Vapaapäivät = parhautta

Suvi:

Moikkamoi! :)

Mä oon viettänyt nyt muutamaa vapaapäivää töistä. Thank god. :D Onneks seuraavaksi vaan kaks työvuoroa ja sitten uudet kaksi vapaapäivää, jee! Sunnuntaina suuntaan siis mökille siskon ja sen miehensä kanssa kun meillä kerrankin on vapaata samaan aikaan. Sit sen jälkeen onkin neljän päivän työputki jonka jälkeen vapaa viikonloppu (la ja su) = jee!

Eka vapaapäivä eli keskiviikko alko aivan mahtavasti: terdelounas kaverin kanssa auringon paisteessa. Mentiin Maya Bar&Grillin terassille lounastamaan ja ai että oli hyvää ruokaa! Maya on kyllä hyvä ravintola. :)


Ihan ensimmäiseksi hyökättiin salaattibuffetin kimppuun. Vesimelonia ja nachojakin löyty ihan normaalin salaatin lisäksi!


Lounasannokseksi tilasin lohta kasviksilla. Niin hyvää! Ruokajuomaksi otettiin siiderit ihan vain terden kunniaksi. ;) Aurinko paisto ihanasti tohon terassille ja päästiin oikeen kunnolla nauttimaan hyvästä ruoasta, säästä ja fiiliksestä.

Lounastuokion jälkeen suunnattiin kaupoille ja vaikka mun mielessä kummitteli päätös, että en osta mitään, niin silti hupskeikkaa kassalle päädyin muutamaankin otteeseen (ostosten esittely postauksen lopussa).

Illalla poikaystävä tuli mun luokse viinitonkan kanssa jota alettiin maistelemaan. Pikku maisteluiden jälkeen mentiin minigolfaamaan (taas) meidän kahen kaverin kanssa. Tajusin minigolfkentällä että mehän kaikki ollaan tikoja. :D Hassua. Oli kivaa :)


Mulla meni totaalisesti hermot minigolfatessa! Jotenki outoo että tykkään siitä mutta silti mun hermot on tosi koetuksella. Ainakin tolla radalla. Ärsyttävä rata. :D


Minigolfing

Ton minigolfradan "myyjä" tai mikskä sitä nyt sanotaan niin oli ihan sekaisin! Kun haettiin mailat ni jannu kävi tosi hitaalla, silmät punotti ja näytti vaan siltä et se ois vetäny pullon viinaa siinä kopissa istuessaan ja touhuessaan. Myöhemmin se alko heiluu ilmapuhaltimella(ko?) aikeena vissiin puhallella roskia pois radoilta. Katottiin että mitäs ihmettä se meni kadulle pöllyttää HIEKKAA? What's the point? Nojoo, vielä myöhemmin katottiin kuinka jätkä toi jotain kanisteria sieltä kopista (jossa oli isolla X-merkki et se on myrkyllistä tms) ja alko vissiin imppaa sitä! Ainakin siltä se kovin näytti kun avaa kanisterin ja kyykkää sen luona aika kauankin.. Joo ei ihme että vähän sekaisin tyyppi. Varmaa ihan letkee duuni. :D

Kuumailmapalloja! Vitsi ois siistii päästä tollaseen!

Eilen oli sit letkeempi päivä, en ollut sopinut menoa niin painuin salille ja pesin pyykkiä ja siivoilin kämppää. Hohdokas tapa viettää vapaata, kyllä. Mutta millon muutenkaan sitä kerkeäisi pyykätä.. Illalla katoin pitkästä aikaa Brokeback Mountain leffan ja lopussa olin jälleen ihan myyty.

Mutta tässä nää ostokset jotka löysin kaupoilla pyöriessäni:


Pikkulaukku niittiyksityiskohdilla joka näkyikin jo ylempänä yhdessä kuvassa. Söpön pieni mun mielestä, vaikka sisälle ei mahdukaan paljoakaan kamaa.



Laukun sisällä on paljon korttipaikkoja, mikä on hyvä kun ei tonne lompakkoa mahdu. Just hyvä pikkulaukku esimerkiksi baariin kun ei tarvitse paljoakaan tavaraa raahata mukana. :) Tai keikalle toi on mukavan lättänä! Siinä vaan mietityttää kuinka hyvin noi laukun ketjut pysyvät tossa jos keikalla pomppii ja riehuu yleisön joukossa.. Kai se on testattava.


Viiksisormussetti :D Mun mielestä aika hauskoja! En oo mikään kovin ahkera sormusten käyttäjä, mutta näitä tulen varmasti käyttämään. Hihii. Toi keskimmäinen on aika asiallinen :DD

En ostanut oikeestaan muuta esittelyn arvoista. Hiusväri ja shampoo&hoitoaine tarttui mukaan. Hiukset pitäis aika pikimmiten päästä värjäämään! Juurikasvu hyi. Ainii! Löysin kyllä Pirates of the Caribbean leffaboksin 9,99 eurolla! Neljä leffaa tolla hinnalla, käy. Sovittiin kaverin kanssa että pidetään kunnon piraattileffamaraton kun keritään. Multa löytyy jo ennestään se eka leffa DVD:nä, mutta kai sen voisin lahjottaa jollekin tai myydä tms.

Voisin värvätä Katan värjäämään mun hiukset. Käykö Kata? :) Annan palkkioks halin

Nyt valmistautumaan töihin! Miks aina lopetan postaukset ilmottamalla että lähen töihin..

- Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti