torstai 11. heinäkuuta 2013

Mökkielämää

Suvi:

Olin tosiaan viime sunnuntaista tiistaihin meidän mökillä kunnon hermolomalla. Ah. Niin parasta käydä pitkästä aikaa mökillä. Ja tutussa turvallisessa ihanassa ympäristössä. Muistoja on paljon ja monenlaisia tuolta. :)




Kelit olivat aivan mahtavat! Sunnuntaina ja maanantaina aurinko vaan porotti. Maisematkin on mitä ihanimpia.



Nalakin pääsi uimaan paljon! :) Se löysi hyvän kohdan mistä pulahtaa veteen ja kokoajan se sitten polskahti räpiköimään. Palloakin heiteltiin veteen Nalan haettavaksi.


Bissen juonti laiturilla kuuluu mökkeilyyn. ;)


Kävin uimassa ja kun nousin vedestä selkääni koristi hienot mutavanat. :D Lammessa on mutapohja ja varsinkin kun laiturilta hyppii uimaan niin muta lähtee liikkeelle sieltä pohjasta. Mut eipä tuo haittaa hehh.



Nala loikoili mökissä ja mä rapsuttelin sitä söpöläistä. Se niin nauttii tosta. :)


Vein Hotel pelin möksälle pelattavaksi ja sitä pelailtiin useaankin otteeseen. Jätin pelin sinne jotta sitä voi jatkossakin pelaa. Hauska peli! Mulla ja Katalla hienoja muistoja kun nuorina pelailtiin tota ja syötiin juustonaksuja. :D


Pientä herkuttelua, hih.



Muutama kuva mökin sisustuksesta. Toi toisen kuvan vanhan ajan kalenteri on tosi hieno!



Nala antoi oikein kiltisti tassun mulle kun pyysin. :)


Käytiin siskon kanssa kaksi kertaa juoksulenkilläkin. Oli ihan älyttömän hyvä fiilis juoksujen jälkeen! Maastossa on ihan parasta juosta, vaikka mökkitien alussa onkin ihan tappomäet jotka pitää juosta ekaksi. Hyvä alku lenkille kun kuolee jo alussa. :D Mutta onneks se "rauhottuu" siitä sitten kun vaan jatkaa eteenpäin. Meiän lenkeillä monesti kaikki hemmetin paarmatkin kiusasi mua mikä myös potki enemmän juoksemaan (niitä karkuun) :D



Räpsittiin vähän kuvia viereisellä kalliolla. Ekassa kuvassa on tarkoitus olla badass :D Tossa tokassa Nala on hauskasti etualalla. :D Ja mä keskityn olennaiseen: bissen juontiin.



Illalla laitettiin sitten grillailut käyntiin! Älyhyvää ruokaa.


Mökkifiilistelyä bissen kera. Ihanaa vaa löhöö lökäreissä joka päivä.


Mut haastettiin lyömään golfpallo lammen toiselle puolelle. Otin tietty haasteen vastaan, mutta harmikseni en onnistunut. :D Joo kato nyt kuinka levee toi lampi on! :DD Hävisin 2e...



Ihan awesome maisema vikana iltana kun chillailtiin laiturilla. Tyyni lampi ja aurinko laskee. Käy :)

Sellanen mökkireissu mulla. Viikonloppuna mennään yhdeksi yöksi uudestaan poikaystävän kanssa. Kivaa että sekin pääsee näkemään meidän ihanan mökin. :) Toivottavasti säät suosii! Haha hassuu, ekaa kertaa sanon tosta mökistä "meidän mökki", yleensä sanon "mummon ja vaarin mökki" koska niiden se on. Eiköhän se periaatteessa meidän kaikkien (lapsenlapsien yms) mökki ole.. :)

- Suvi

2 kommenttia:

  1. Voe onse Nala vaa nii reppana ko tulee vedestä :DD

    Ilmota hei toi grillikuva johonki kesäkilpailuun, sillä on hyvät voittomahikset! ;)

    ja kiitti ko sendit mulle kans noi kuvat. Oot ihku sisko <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nala vähän on :) :DD Ai toi grillistä otettu kuva? Haha :D

      <3

      -S

      Poista