keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Se ensimmäinen tatuointi

Kata:

Hejssaaaan! Olin tosiaan siis toissapäivänä ottamassa itselleni tatuointia, ja tossa se nyt on hakattuna mun ihoon :D Oon niin happy happy happy!


Tän yllä olevan kuvan otin ihan saman tien, kun olin ottanut kelmut pois elikä tatska on noin tunnin vanha. Ekana päivänä oli jotenkin niin outoa katsoa tuota tatskaa, kun sitä kuitenkin oli niin kauan ehtinyt ajatella ja kuvitella mutta sitten se vaan oli siinä. Oon niin tyytyväinen tohon että ei tosikaan!

Ehdin jännittää tota tatskaa 1,5 viikkoa ja jännitin jok'ikinen päivä ja aina vaan enemmän ja enemmän. Enimmäkseen se jännitys oli sitä innostuneisuutta mutta kyllä siihen sekoittui kaikki se odotus ja pelkokin. En oikeestaan tiiä mitä pelkäsin tai oikeestaan en tiiä pelkäsinkö ees, vaikka viimesenä päivänä multa pääs lausahduksia "I'm gonna dieee!!" jne. En vaan tienny mitä odottaa ja jännitti myös se, että minkälainen siitä nyt tulisi. Mua myös peloteltiin että jalkapöytä on tosi kipee paikka, koska eihän siinä oo muuta ku luuta ja nahkaa. Olin valmistautunut kunnon kipuun, mutta ei toi todellisuudessa sitten juurikaan sattunut. Hymyilin vaan läpi sen tatuointiprosessin ja oli kiva kattoo ihan lähietäisyydeltä jokaista jäljen tekoa. Muutaman kerran tuntui kipua mutta ihan vaan pienen ajan kun neula osui hermoon tai muuhun vastaavan. Ehkä mun innostuneisuus turrutti kivun, mutta jotenkin tuo tuntui vaan hauskalta ja sanoinkin siitä ääneen, mitä mun tatuoija vähän ihmetteli :D Sanoikin, että munhan on sitten tultava pian takaisin :D

Ekana aamuna jäin vaan sänkyyn ja leikittelin mun jalkojen kanssa. Hyvä tapa aloittaa aamu :D Niin iloisena heräsin tuon tatuoinnin kanssa! Jo nyt tuo tatuointi tuntuu niin omalta, enkä osaisi kuvitella mun jalkaa ilman sitä!



Oon teini-iästä asti pitänyt tatuoinneista todella paljon, ja tiesin että tulen vielä itsekin varmaan ottamaan, vaikken sitä ikinä ole pitänyt mitenkään "välttämättömänä" tai "pakollisena". Monia ideoita mulla on ollut pääni sisällä, mutta mulla on kuitenkin aina ollut aika iso kynnys mennä niitä toteuttamaan (mistä oon ihan tyytyväinen, en välttämättä iloitsisi nyt tatuoinnista, jonka halusin 16-v:nä :D). Mun joku kaveri tais sanoa, ettei siinä ole enää mitään persoonallista ottaa tatuointia ja että on vaan persoonallisempaa olla ilman. Ei, en ottanut tatuointia tullakseni persoonallisemmaksi :D Silloin ehkä olisin ottanut tatuoinnin vähän näkyvämmälle paikalle tai jotain. Eikä mua kiinnosta, kuinka yleinen sulka on vai onko, vaan otin tuon sulan, koska se on mulle tärkeä. Mä jotenkin tarvitsin tuon. Mulle on tullut jo pelkästä tuon sulan ajattelusta todella hyvät fiilikset. Just sellaisia fiboja, joihin liitän vahvasti vapauden, keveyden, ilon ja rakkauden. Toisekseen se sulan konkreettisempi puoli: se on linnun sulka :D Linnut, luonto, ympäristö ja biologia on mun sydäntä lähellä ja tulee aina olemaan. Ja lisäksi - onhan toi nyt ihan älyttömän kaunis. En ole sellainen ihminen, joka vaatisi jokaiselta tatuoinnilta todella syvän merkityksen, mutta tossa nyt mun syyt miksi tähän päädyin :) Ja en voisi tyytyväisempi olla!

Huomen aamulla lähden maastoretkelle pöllöjä katsastelemaan! Tatuoija sano, että se on vissiin ihan fine, jos vaan sidon jalan hyvin ettei tatska pääse hankautumaan. Puhuin vaan koko päivän kestävästä maastoretkestä, mutta tämä mies arvasi heti että kyseessä on joku lintujen bongaus. Tais sulka antaa vinkin :D Nyt lähden pesutupaan niin tääkin päivä saadaan alotettua tehokkaasti! Aloitan tänään muuten kandin teon (tai etin siihen lähteitä jne.)! Ja illalla matsi taas! Jee!

- Kata

4 kommenttia:

  1. Aikas kiva tatska-idea ! :) varo vaan, niihin jää koukkuun! nim. neljäs tatska toissapäivänä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kuulin tosta sun tatskasta!! Vissii olit aika monta tuntia tatuoitavana? :D tuliko hyvä lopputulos?
      Ja kiitos! :)

      - Kata

      Poista
  2. Oli onneks vaa 2,5h! Ei kyllä ois yhtään kauemmin kestäny.. Oli niin tuskaa toi kainalon alus varsinki. Mut se oli niiiiin worth it! Kauan sulla kesti, vai lukikohan se tuolla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kainalon alus, auts :D Suvi näytti kuvaa, oli kyl tosi hieno! Mulla kesti 40 min (tuplasti kauemmin kuin piti) kun mun tatskaaja käytti ekaa kertaa laseja tehdessään tatuointii ja oli ihan onnessaan kuinka hyvin se näkee :D "Täst tulee kaikkien aikojen hienoin sulka ikinä! Nään niin hyvin!" :DD

      - Kata

      Poista