torstai 9. toukokuuta 2013

Melkein jo kesä

Suvi:

Ahh, kuinka ihana fiilis vaan on kun voi oikeesti jo sanoa että kesä on kohta täällä. :) Eilen oli ihan sairaan lämmin päivä, farkkutakkikin meinas olla liikaa päällä. Ja tennaritkin. Ois ihan hyvin pärjänny jo ballerinoissa tai muissa kevyemmissä kengissä.

Eilen oli tarkoitus tehdä kouluhommia, mutta homma ei luistanutkaan niin kuin piti ja Kata ja GG houkutteli mut pläänäilemään niiden kanssa loppukesän Los Angeles -reissua! Siistii. :D Kata läks kaupoille ja minä ja GG jäätiin vielä pläänäilee ja syömään ja mentiin myös ulkoilemaan kun sää vaan oli niin närtti. Yritin ottaa tosi taiteellisia kuvia mutta ehkä vielä treeniä tähän kuvailuun tarvii.

Nättejä :)Haluun vaan lisää ulos leikkimään valokuvaajaa. Tekemällähän oppii. ;) Innostuttiin myös ottamaan vähän hyppykuvia haha. Hienoja taideteoksia kyllä.

DOINGG!
xDD Ihana taivas!
Nyt kun on nää MM-kisatkin alkanu niin moni ilta menee sitten Suomen pelejäkin katsellessa. Hauskaa ja tykkään MM-kisoista vaikka en muuten hirveesti lätkää seuraa. Enkä tiedäkään siitä mitään kauheasti. Mutta kivaa se on silti :) Ja se fiilis peliä katsellessa.

Hmm, mitäs oon tehny viimeaikoina.. Tuntuu, että vapun jälkeinen aika olis menny tosi sumussa. En tiedä sit et miks. :D Ainii, olin mä ylä asteen luokkakokouksessa! Aika epävirallinen eikä kauhean moni päässyt edes paikalle, mutta oli tosi weird nähä sen ajan luokkakavereita ja vielä baarissa täysikäsinä. Käytiin kattomassa porukalla Suomen lätkäpeliä ja samalla vaihdeltiin kuulumisia. Niin hassua kun ihmiset on muuttunut. Esimerkiks joku joka oli ylä asteella tosi hiljanen oli nyt todella sosiaalinen ja pirtsakka. Niin mieltä piristävää. :)

Oon nyt päättäny että en hetkeen aio vetää mitään överikännejä. Tuntuu että Hesarin approsta lähtien aina kun oon alkanu selviämään darrasta niin on uutta menoa tiedossa. Nyt vähän vähemmän kiitoss, ei aina tarvii juoda kännejä. Nyt MM-pelienkin aikana aion kisakatsomossa juoda vain muutaman jos juon. Hihii ihan hyvin on nyt hetken mennyt.

Päiväkahvit terdellä arskassa
Jes mulla on kesätöitä! Jes! Varaplääninä oli soittaa vanhalle pomolle ja näin sitten tein, kun ei ollut muutakaan tiedossa. En päässyt täysin samaan paikkaan mutta ei se haittaa. Sanoin tulevalle pomolle voivani tehdä ainakin "vain" heinäkuun loppuun asti duunia, että elokuusta en tiedä (koska me pläänäillään Losin matkaa siihen). Ja silti se otti mut. Jesjesjess, töitä! Toukokuun viimeinen päivä alkaa ensimmäinen vuoro. Huomenna allekirjoittamaan soppari ja pääsen näkemään vähän minkälaiseen paikkaan sitä oikeen tulee mentyä.

Huomenna mennään myös katsomaan poikaystävän siskolle lätkäpeliä. Grillaustakin tiedossa, oujees! Pitäis vielä revitä aikaa tehdä kouluhommia.. Viimestä viedään ennen lomaa.

- Suvi

4 kommenttia: