sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Meidän kämppiselämää

Kata & Suvi:

Hello!

Raahauduttiin tossa yks päivä kirjastoon tekemään kouluhommia ja räpsittiin muutamat asukuvatkin samalla reissulla. Päivä oli kyllä todella tehokas! Saatiin tehtyä ihan hyvin hommia ja jäi hyvä mieli.

Se on kumma, miten me vasta nyt aletaan tekemään tiettyjä juttuja yhessä vaikka ollaan asuttu jo kohta kaksi vuotta (!!!!!) saman katon alla. Ihan viime päivinä päätettiin mennä yhdessä Pasilan kirjastoon lukemaan ja opiskelemaan. Ei oltu kumpikaan ikinä oltu siellä lukemassa vaikka kävelymatkaa on huimat viisi minuuttia :D Ja toinen uusi juttu mitä tehdään nykyään yhdessä on meidän saunan käyttö! Kyllä, vasta pari viikkoa sitten käytiin ekaa kertaa koittamassa meidän talon saunan yleistä vuoroa (mikä ei tosin ole kauhean yleinen, koska ollaan aina ainoat siellä). Heh, tänkin olis voinu aloittaa vähän aiemmin... :D Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Mutta toisaalta jotkut yhteiset aktiviteetit ovat vuosien saatossa (xD) jääneet vähemmälle, kuten Katan kaipaama yhteinen tiskausurakka. Se oli niin hauskaa yli tunnin tiskailla ja tuskailla yhessä kun kaikki astiat olivat loppuneet kesken ja likaiset tiskit olivat jo ruvenneet haisemaan :D Tiskatessa laitettiin aina pari ceedeetä pyörimään urakan ajaksi. Sitten palkittiin itsemme jollakin tv-ohjelmalla ja safkalla. Memories  (Suvi ei tosiaan kaipaa megatiskivuorta, ei todellakaan)

Talonyhtiön saunan käyttö ollaan alotettu vasta nyt, koska meillä oli 10-kerran uintikortit tohon viereiseen uimahalliin ja niitä pyrittiin käyttämään. Mentiin joskus ihan vaan saunomisenkin takia sinne. Olis pitänyt vaan heti kun muutettiin niin ettiä sauna täältä meidän talosta. :D Ei ikinä saatu vuoden aikana kymmentä kertaa raahattua itteemme uimahalliin, montakohan ylimäärästä kertaa jäi.. Hups..


Uudeksi yhteiseksi aktiviteetiksi voidaan kai luokitella myös nämä Suvin kameralla toteutetut kuvaussessiot (ja koko tämä blogi :D)! Kannettavat alkaa jo vähitellen täyttymään näistä kuvista... :D Nyt kun on ollut niin lämpöset ilmat, olis ihana aloittaa sellainenkin traditio aina vapaa-aamuisin kuin aamukahvin/teen juonti ulkona nurtsilla. Kuinka jees olis. Auringon paisteessa aamulla juoda aamuteensä :) Kato kaikilla ei ole sitä parveketta.... On ylimmässä kerroksessa tosin yhteiskäytössä parveke, jossa on kalterit. :D Ja se on kyl täynnä tupakantumppeja. Ei niin kiva hengailupaikka siis.

Lokin pyrstö!


Ollaan oltu myös aktiivisia asukkaita meidän talonyhtiössä! Laitettiin molempiin rappuihin laput, että pistetäänkö kerhohuone kuntoon yhdessä. Meidän rapussa alko kunnon keskustelut niissä lapuissa (jes!) ja tehtiin sitten fb-ryhmäkin meidän talonyhtiölle jossa keskustelut jatkuvat. Ihan ekaks asukastoimikunta pitää saada kasaan jotta voi alkaa kerhohuoneita yms. alkaa suunnittelemaan. Harmi ku tähänkin herättiin aika myöhään, keretään varmaan muuttamaan pois ennen mitään kerhohuoneen perustamista.

Kaikki kiva kielletään.

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille

- Kata & Suvi

2 kommenttia:

 1. pitsipaita ja farkkupaita näyttävät tosi hyviltä mustassa asukokonaisuudessa :)
  Itsekkin olen kova mustan "värin" käyttäjä :)
  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttävät, oon kyllä samaa mieltä! :) Ja kiitos!

   - Suvi

   Poista