sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Vappumeininkejä

Kata & Suvi:

Huhheijaa, nyt on vapusta vissiin selvitty! Vaikka me molemmat ollaan vieläkin hirveen väsyneitä... :D Suurin osa kuvista on vappuaatolta. Silloin me oltiin Suvin poikaystävän luona kotibileissä. Ja snägärillä ja Mascotissa ja intialaisessa raflassa aamuyöstä (nam!).

Meidän vappu tosiaan vähän venähti, kotiuduttiin kunnolla vasta vappupäivästä seuraavana päivänä. Oltiin me kyllä nukkumassa kotona aattoyönä, mutta muuten hihhuloitiin muualla. Just hauskaa!

Katan vappukynnet!

Vappujuomaa

Vappusafkaa!


Lisää sitä vappujuomaa!


Lepoo lepoo

Sää oli vähän tyhmä, koska oli pilvistä ja tais vähän sataakin.. Illalla tosin aurinko pilkisti ja mentiin ulos ettimään aurinkoa ja ottaa upeita otoksia :D Kuvaoksennus siis jatkuu!


Suvi näyttää miten skumpan saa auki.


 
Vappupäivänä herättiin semidarraisina mutta se ei estänyt meitä lähtemää kohti Kaivaria! Ihana sää kyllä kyllä. Voi kun aattona olisi ollut samanlainen sää, ois ollu niin täydellistä.

Haalarit jälleen päälle ja menoks!Huulipunaa hampaissa huups! Suvin pitää vissii vetää raksi ton lyyran päälle et voi pitää
lakkiansa eräiden mielestä.


Ihan järkyttävä tungos (ylläri) odotti meitä Kaivarissa. Oli todella turhauttavaa yrittää ettii tuolta ketään kun ei saanut edes puheluita tai tekstareita menemään läpi. Heti kun luovutettiin ihmisten etsintä ni johan niihin tuttuihin rupeili törmäämäänkin :) Ja iltaan kohden väki alkoi vähentyäkin. Oli kyl tosi chilli meininki koko päivän.

Suvin lakkiin nukahti pikkunen kärpänen.
Ite me oltiin tuolla semimyöhään (ainaki 7h kaivarihengailuu) mutta matkattiin vielä illan tultua kauppoihin ostaa lisää juomia ja sitten painuttiin juomaan ne vielä ennen baariin menoa. Päädyttiin lopulta Amarilloon! Siellä oltiin pilkkuun ja saatiin odotella aamudösiä jonkun aikaan... :D Lähdettiin kissojen keskelle koisimaan!

Tässä yksi heistä!

Suvi ei edes kuollut allergiaoireisiin vaikka kämppä vilisi kissoista ja karvoista. Aikamoinen saavutus kyl! Pizzat noudettiin ja nokka kohti omaa kotia vihdoinkin! Päivä meni möllöttäessä himassa ja kattoen erittäin huonoja leffoja :D

- Kata & Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti