maanantai 6. toukokuuta 2013

Uimakoulun priimus

Kata:

Helou! Nyt on jotenkin ollut enemmän aikaa harrastella kaiken näköistä, mikä on tosi kiva juttu :) Ulkoilua, treeniä ja sen sellaista. Oon alkanut tekee taas duunia normaalin verran eli sen 2-4 krt viikossa, mutta vapaa-aikaa silti on ihan mukavasti koska oon niin laiska tekemään mitään opintoihin liittyvää :D Ehkä se on vaa tää vapun aika... Toivotaan :D Pitäis ottaa itteään niskasta kiinni, mutta se on vaikeaa näin pitkällä kevättä! Oon aina ollut tosi huono opiskelemaan kevään edetessä. En oo vieläkään aloittanut mun kandia, joka oli tarkoitus tehdä ennen kesää... Hups. Ei hitto, nyt alkoi masentamaan. Mutta sitten kun on vielä toi MM-lätkä, joka pakottaa ihmisen korkkaamaan pari bisseä kisakatsomossa...

Lintubongausta!

Essi on aloittanut pari uutta harrastusta! Agilityn ja uimakoulun :D Tai tuolla uimassa se on ollut kerran aiemmin ja siellä vissiin tullaan käymään aika harvakseltaan. Oikeesti nauroin kun äiti sano, että se menee Essin kanssa agilityyn! Olin ihan varma ettei se siellä pärjää ei ollenkaan, mutta vissii sillä oli mennyt ihan hyvin. Harmi etten päässyt töiden takia mukaan. Essi kuulemma oli kaikista pienin ja itsekkäin siellä, mitä en yhtään ihmettele... Tuolla uimakoulussakin se vaan häiritsi muiden suorituksia ja yritti hakee muiden leluja. Kunnon vesipeto :D Ei malttanut ollenkaan odottaa omaa vuoroaan! Käytännössä se oli koko ajan vedessä. Tai sitten se juoksenteli ympäri allasta. Muilla koirilla näytti olevan aika isokin kynnys veteen, mutta ei Essillä :D Sillä oli niin kivaa! Nää alla olevat kuvat on sitten kaikki otettu kännykällä ja laatu sen mukaista... :D
Hirveä vauhti päällä!


Mitä sä teet!? :D

Häntä vispas ihan onnessaan. Kunnon potkuri :D

"Mitä sä mua kuvailet?"

Tuolla oli siis yksi ohjaaja koko ajan vedessä vuoroin eri koirien kanssa, mutta ei Essi mitään ohjausta jaksanut :D Se vaan säntäili ja piti hauskaa. Ja oli kaiken ton jälkeen niin ylpeän oloinen!

"No enkö mä nyt oo ansainnut tämän?"

Nyt mä oon tekemässä lähtöä tonne Töölöön ottamaan tatskaa! Mua jännittää ihan saakelisti. Oon viimesen viikon aikana nähnyt ehkä viitenä yönä tatska-aiheisia unia. Että sellasta :D Mun viime öisen unen mukaan mun tatuointiliike ei teekään mun haluaman tatuoinnin aiheisia tatskoja että sillä lailla. Unessa päädyin sitten ottamaan tiaisen joka on kolmion sisällä :DDD Ja se oli vielä todella oudossa asennossa se tipu. Vähänkö osaan olla luova unimaailmoissa. 

No mutta nyt täytyypi mennä, saa nähä onko mulla tiainen kohta tatuoituna ihoon vai mikä... :D Paniikki!

- Kata

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :)
  On niin mukavaa,kun koko ajan tulee mahdolliseksi harrastaa melkeen mitä vaan.Mielikuvitus vain rajana
  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Kylhän koiran uimakoulul kuulostaa aika rändömiltä, mutta ihan kivaa aktiviteettia :) ja hyödyllistäkin totuttaa koira veteen!

   - Kata

   Poista