perjantai 17. toukokuuta 2013

Lämpimän päivän asut ja uusi ostos

Kata & Suvi:

Heips!

Tässä vähän yhen ihanan ja lämpimän päivän asukuvia viime viikolta. Meidän takitkin meinas olla liikaa päällä, niin kuuma oli! Kesä tulee! Ja postauksen lopussa meiän viimeaikainen ostos. ;D





Onneksi nurmikko on muuttunut jo parissa päivässä vihreämmäksi ja puihin on ilmestynyt jo kunnon silmut :) Pihlajatkin jo täydessä lehtiloistossaan. Ihanaa! Ihanaa kun on päässyt käyttämään baltsuja ihan kunnolla tällä viikolla!

Valkovuokkomatot on niin nättejä. Kai keräsitte äideillenne kimpun??

Tilattiin muuten tossa muutama päivä sitten eshishoja kokeiluun kun teki niin kovasti mieli päästä kokeilemaan niitä. Otettiin tuollainen paketti, missä on eri makuja: omena, rypäle, mansikka, persikka ja mustikka.  Kyseessähän on siis täysin haitaton "elektroninen vesipiippu" jossa ei ole mitään nikotiinia, tervaa yms. Periaatteessa vaan maustettua vesihöyryä. Hyvän makusia noi kyllä on! Kiva lisä esimerkiksi illanviettoon tai muuten vaan rentoutumiseen. ;)



Kun eshishat saapu meille, mentiin heti seuraavana aamuna alottamaan päivä ulos kalliolle kahvikuppien ja eshishojen kera. On muuten chillii mennä vaa kahvikuppien kanssa ulos nurtsille/kalliolle juomaan aamukahvit. Siis jos on hyvä sää! :) Vihdoinkin Katan toive toteutui!

Katalla testissä rypäle !
"Tupakoinnissa ei ole mitään muuta siistiä kuin se savu"

Näyttääpä meidän ihot harmailta yllä olevassa kuvassa, hyi. :D

Ihme fiiliksiä tuli noista eshisha mauista. Rypäleestä tuli mieleen vähän joku ihme huulirasva, omenasta tuli mieleen omenan makuinen metrilaku ja mansikasta metsämansikkajogurtti. Persikka maistu tosi paljon, ehkä vahviten jopa noista. Mustikka oli kanssa ihan jees, mutta ehkä noista mauttomin. Suvi nyt ei tietenkään mustikkaa ja mansikkaa pahemmin maistellut, ylläri! (marjojen vihaaja)

Noihin kyllä jää koukkuun siin mielessä että noita haluu koko ajan pössytellä. Kyllä, käytämme sanaa pössytellä noita polttaessamme :D Yhden seminaarin alussa oli vähän läppä, kun Kata puhui kuinka hän haluaa kotiin pössyttelemään. Muutama pää kääntyi... Heh. Toissapäivänä varmaan puolisen tuntia pössyttelimme (:D) ja chillasimme Suvin huoneessa (missäs muuallakaan). Otettiin ittestämme kuvia ja sendattiin toisillemme. Onko mitään parempaa tapaa viettää iltaa... :D Eilen sitten mentiin katsomaan lätkämatsia Härkään ja eshishat lähti tietty mukaan!

Härkään menossa :)

Ihanaa viikonloppua jokaiselle

- Kata & Suvi

6 kommenttia:

  1. Jee nyy voidaa yhessä sähköröökeillä!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jiiiihaaaaa, äläpää!! :D Mun tekis mieli reissata sinne Hämeenlinnaan Sumpulan kans. En oo ikinä käyny!
      - Kata

      Poista
    2. tervetuloaaaa :D Suville sit tupla-annos lääkkeitä ja mä imuroin kämppää tunnin nii ehkä sit voitte olla muutaman yön :D kesällä onnistuu beibet!

      Poista
    3. niin ja harjaan Nalaa kans pari h :D ulkona!

      Poista
    4. Imuroi 5h mielummin :DDD Onks paljon duunia kesällä? :)

      - Suvi

      Poista
  2. Ei oo! Pyrin tekee max 3-4 vuoroo viikko. Ei jaksa tehä ko oon aina tehny sellasii 50-60h viikkoja kesäl nii nyt aijon lomailla ko säästössäki vähän rahaa :D

    VastaaPoista