perjantai 31. toukokuuta 2013

Bon Jovi @ Tampere

Suvi:

Mau! :)

Viime sunnuntaina olin Tampereella Bon Jovin keikalla. Koko päivä meni oikeestaan Tampereella ja hauskaa oli. Tosin yksi vastoinkäyminenkin sattui, mikä vähän laski tunnelmaa keikan jälkeen.

Ennen keikkapäivää oli samana viikonloppuna Helsingissä Maailma kylässä -festarit jossa mentiin poikaystävän kanssa käväsemään ja tapaamaan muita tuttuja. En ite ollut oikeen edes kattonut mitä esiintyjiä siellä on, niin ei hirveen kauaa jaksanut sitten vaan olla siellä. Kierrettiin myyntikojuja ja katseltiin muuten vaan tunnelmaa keskustassa.

Tavattiin mm. GG keskustassa. :)

Pakkohan sitä on välillä ilmeillä :)
Kierreltiin vähän myyntikojujen luona Kaisaniemessä.


Rakastuin noihin unisieppareihin, mutta niiden hintoihin taas en. Tollanen pieni unisieppari 10e? No thanks. Kaikki kojut oli aika mageita kyl oikeesti.


Maailman söpöimmät ovimatot! Sanoin poikaystävälle että jos me asuttais yhdessä niin oisin ostanut ton etanan meidän kämppään. :)

Mutta sitten itse pääpointtiin: Bon Jovin keikka! Eli tiedossa oli päiväreissu Tampereelle ja odotin sitä innolla. Sää oli aivan mahtava ja kelpas kyllä keikkailla.

Tankkaamassa ennen keikkaa. "Kevyt" ateria..
Keikka oli hyvä ja itelläni fiilis oli ihan mahtava koko keikan ajan. Pitää kyllä sanoa, että toissavuotinen keikka tuntui silti olevan paljon energisempi kuin tämä keikka.

Keikan plussat:
+ Bändi aloitti TASAN sillä minuutilla kuin pitikin
+ Pitkä setti: 2h 45min

Hieno lava !!

David Bryan oli ihanan pirtsakka :)

Valot pääsi oikeuksiinsa vasta myöhään kun pimeni vähän

Miinuksiakin harmi vaan löyty:
- Richie Sambora ei ollut paikalla, LOL
- Diamond ring ja Golden circlen välissä olevaa kävelylavaa ei käytetty kertaakaan?? Miks se sitte oli siinä? Ihan turhaan?

Kuvanlaatu on vähän huono, kun keikalle ei saanu järkkäreitä ottaa. Oisin kyl varmaan saanu salakuljetettua mutta en jaksanut alkaa vaivautumaan ja sillai.. Jonkun pää on kyl hienosti eksynyt noiden kuvien etualalle, hahhah.

Keikan jälkeen meitä odotti tyhmä ylläri. Oltiin jätetty "fiksuina" isommat laukut linja-autoaseman säilytyslokeroihin, sillä meidän yöbussi takaisin Helsinkiin lähti yöllä. Noh, tietenkin aseman ovet ovat lukossa ja aamulla vasta näyttäisi aukeavan seuraavan kerran. Meidän kotiavaimet, yöbussiliput yms suht tärkeet kamat oli lukkojen takana. Hetken paniikki ja mietiskely johti siihen, että soitettiin rakennuksen vartiointifirmalle ja he tulivat avaamaan oven aika isohkoa summaa vastaan. Oli melkeinpä pakko vaan suostua tohon.. Hotellit oli täyteen buukattuja (varmaan keikan takia) ja himaan oli vaan päästävä. Vastoinkäyminen laimens vähän tunnelmaa mutta psyykattiin itteämme ja piristyttiin ja hyvillä mielin lähettiin kotiin. Ja nyt laskua odotellessa, jäiks. Kaveri sanoi että se oli helpottunut, kun mä suhtauduin asiaan niin hyvin. Asiaa ei vaan olis auttanut mikään masistely, itkeminen tai mököttäminen. Ihan meidän oma mokahan se oli ja se oli hyväksyttävä ja raha on vaan rahaa. Ja: ei vaan tullut mieleenkään että linja-autoasemat menisivät kiinni... 

Tänään alko tosiaan työt, byhyy mun kesäloma on ohi. Nyt vaan ahkerasti duunia että saa rahaa Losiin. Se on hyvä motivaationtuoja. Huomenna jaksaa siis helposti (kröhöm...) 11h painaa duunia. Kyllä, otin heti tokaks työpäiväks kaks työvuoroa. :D

Loppuun vielä yhen ihanan kesäillan fiilistelykuva auringonlaskusta. Kesä. Se vaan on parasta aikaa.


- Suvi

2 kommenttia:

  1. Kerro sit livenä kuinka iso summa oli kyseessä! Voi ei, onneks ne kuitenki avas ne ovet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks! :D Olis ollu ihan kamalaa jos ei olis onnistunu.. :D

      - S

      Poista