maanantai 4. marraskuuta 2013

Uneton Pasilassa

Suvi:

Morjens!

Mua ei väsytä. Olin jo menny ajoissa sänkyyn nukkumaan ja plääninä oli, että herään aamulla kirjottamaan opparia aikasin. Ja nyt keikun koneella. Höh. No, ehkä tää höpöttely tänne sais vähän tän pään väsyymään. :)

Tää syksy on ollut aika kiva. Vaikka oon raatanu opinnäytetyön kanssa, on ollut silti kivaa tekemistä ja erilaisia tapahtumia. Ollaan käyty risteilemässä kivalla porukalla, hengaillu poikaystävän kanssa ja ollaan tehty tosimegahyvää sapuskaa , oon viettäny aikaa opiskelukavereiden kanssa , oon raflaillu mukavassa seurassa, viettäny ruoka-sauna-palju-viikonloppua, juhlinu Halloweenia hauskojen asujen keskellä ja käynyt katsastamassa yhdet tuparit... Mitäs vielä. Toki oon noiden lisäksi sitten kaipaillut tätä "perinteistä" hengailua Katan ja GG:n kanssa. Kaikilla meillä nää opiskelujutut vie mukanaan, niin ei olla kolmistaan pahemmin oleskeltu. Kesällä oli niin ihanaa kun GG tuli aina välillä meille yöksi ihan ex tempore. Ehkä kesään kuuluu enemmän tollanen huoleton ja suunnittelematon meininki. Syksyllä kaikki on ihan toisin. Miks se menee näin?

Kävin vähän kuvailemassa tossa muutama viikko sitten tän syksyn viimeisiä värejä. Nyt melkein joka päivä on vaan sateista ja harmaata, buu! Haluun enemmän valoa päiviin!


Valokuvaaminen on yllättävän kivaa. Vaikka en tosiaankaan osaa kauheesti mitään säätöjä tehdä kameralla, niin silti tykkään. On jotenkin kiva ikuistaa hetkiä kuviksi.Ja jälleen kerran käytiin poikaystävän kanssa kyyläämässä läheisen lätäkön ankkoja. :D Kunnon yhteisaktiviteetti. :DOon nyt pyrkinyt siihen, että arkisin aherran opinnäytetyön ja kouluhommien parissa ja viikonloppuisin voi ottaa niiden saralta vähän rennommin.  Jaksaa sitte arkena taas ahertaa. Tulevalla viikolla toivottavasti saan edistyttyä mun työhön kuuluvan kyselyn kanssa ja saisin sen lähetettyä opiskelijoille vastattavaksi. Iiks, en oo ikinä analysoinu mitään tutkimustuloksia. Kääk??Harmi kun en kerinnyt (=saanut aikaseksi) mennä kuvailemaan lokakuun alussa, kun syksyn värit oli kauneimmillaan. Muistan kun mietin sillon että onko tän vuoden syksy jotenkin normaalia värikkäämpi ja kauniimpi, vai heräänkö joka vuos uudestaan siihen kuinka väririkasta syksysin on. :D Voisin ehkä veikata että tänä syksynä oli kyllä poikkeuksellisen kaunista, vai?


Tuli kunnon lukiofibat, kun laitoin mun mustan farkkuhameen ja legginsit jalkaan. Tollasta comboa käytin melkein joka päivä lukiossa, yläosana oli tosin aina huppari. :D Pitää kyllä käyttää tota farkkuhametta enemmän, nyt kun taas oon "löytänyt" sen. Muuten en kyllä oikeestaan hameita käytä, vaikka oon huomannut tänä syksynä että oon innostunu niistä vähän enemmän ja alkanu himoitsee kaappiin jotain kivaa ja rentoa hametta, mitä vois arkisin yhdistää eri asuihin. Helposti mun päässäni hameet saa asun näyttämään mun makuun liian siistiltä ja fiiniltä. Vähän kun bleiseritkin. Noi legginsit taas on kivat ja vähän nahan näköä mallintavat, mutta haluun myös mun kaappiin sellaset kiiltävämmät mustat legginsit. Ne jos jotkut muistuttaa mua lukioajoista. Yritin ettiä sellasia mun kaapin kätköistä, mutta löysin ainoastaan rikkinäiset sellaiset. Lähin sitte metsästämään kaupoista vastaavia ja ostin nuo mitkä tossa kuvassa on mun päällä. :)

Kuvan saappaatkin on ollu ahkerassa käytössä nyt syksyllä. Ne on ylipolvensaappaat jotka saa taitettua lyhyemmiksi. Kivaa vaihtelua mun mielestä, kun voi päättää saappaiden pituuden.


Liikennemerkki, jossa siili. :D Söpö !

Ylempänä jo sanoinkin että vietettiin Halloweenia. Viime perjantaina pukeuduin siis tällaiseen erittäin hienoon asuun. :D Olin lepakko, jiuuuu! Löysin kaverin kanssa Tiimarista 70% alennuksessa kaikkee Halloweenkrääsää ja tein megalöydön: kruunu ja toi sauva taimikälieonkaan 1,80 e :D Lepakkonaamari löys mun seinältä (jäännös 2 vuoden takaisista Halloween-tupareistamme) naamalle ja askartelin siihen silmänreiät ja laitoin kengännauhan naruksi. Mustat vaatteet päälle ja ihan kelpo asu valmistui huimalla 1,80 euron budjetilla. :D
Loppuillasta/yöstä hiukset sekaisin, mutta hymy herkässä. :) Oli hassunhauskaa. Poikaystävällä oli superhieno Super Mario -asu. Se oli hieno näky se.

Nyt voisin raahautua sänkyyn jos sais unenpääst kii :)
Hyviä öitä!

- Suvi

4 kommenttia: