torstai 24. lokakuuta 2013

Mitä minulle kuuluu?

Suvi:

Ai moikka, mitäs tänne kuuluu? Mulle kuuluu nimittäin ihan hyvää, vaikka onhan siitä jo kuukausi kun viimeksi tänne kirjotin. En kyl tosiaan tiedä miksen oo kirjotellu, ei oo ehk vaa ollu inspistä.. Pää lyö nyt kyllä ihan tyhjää kun en tosiankaan tiedä mistä alottais kirjottaa!

Alotetaan vaikka syyskuusta. :D Syyskuussa oli jokavuotinen ihan paras opiskelijatapahtuma Sture Star Tour! Elikkä Vallilassa kierreltiin baareja. Lähtö oli Härästä, mikä oli silkkaa plussaa tapahtumalle :D Jatkot sitte taas oli Stadin Tähdessä... Miksei Härässä, olis ollu niin paljon parempi.


Haalarit ♥ Viiniäkin tuli juotua matkan varrella. Saatiin houkuteltua meidän ryhmäläisiä yllättävän paljon mukaan tonne vetoomalla siihen, että nyt on monen viimeinen syksy opiskeluiden merkeissä. Vähänkö kamalaa :(



Punanen hiusväri haalistuneena ja hiukset pitkinä - eipähän ole enää! Rojahdin tuolta Sturesta suoraan seuraavana aamuna kaverin kampaamopenkille ja hiukset sai kivasti punasta väriä. Mietiskelin, että miks meen aina darrassa kampaajalle. Kaveri vaan nauro. Muutaman päivän päästä istahdin taas uudestaan kampaamopenkkiin ja sit hiukset vähän lyheni. Enkä ollu muuten darrassa, WIN !! Ja kaveri nauro silti. :D Höh..

Syyskuun lopulla pidettiin myös tikojen kesken kunnon Pirates of the Caribbean leffamaratoni! Herkuteltiin ja katottiin leffoja. Neljän leffan boksista kerittiin kattoa vaan kolme.


Ihan jees leffasapuskat ;)


Kaverin ehkä maailman suloisin ja pörröisin kisu! Sulonen ♥ Halusin vaa paijaa ja pitää sylissä, mutta allergiaoireiden ja kissan säikkyyden takia ei viitsinyt. Ihan sika nätti kissa! Kaunis.


Fiilistelin hississä mun hiusväriä.


Tehtiin myös poikaystävän kanssa sämpylöitä! Tosi hyviä ja helppo tehdä, namskis. Varsinkin kun saa syödä niitä suoraan uunista kuumina.

Alku-lokakuusta oltiin mun tädin 50v-juhlissa. Ihan sika hauska ilta oli! Illasta tuli kyllä kunnon rellestämisilta, viini virtas ja karaoke raikui kämpässä.



Näin mun ihania sukulaisia pitkästä aikaa: mummo, täti ja serkut ♥ Mummo piti oikein ihanan ja hauskan puheen tyttärestään. Yöllä sitten serkku raahas mut ja siskon Tivoliin ja oli superhauskaa bailaa niiden kanssa oikeen kunnolla. Yhdessä kun me serkukset ollaan, niin saatetaan helposti olla aika sekopäisiä. Pienestä pitäen jo, mutta nyt ehkä vähän eri tavalla kun pienenä. Vaikka nykyään nähdään huomattavasti vähemmän kuin mitä aiemmin, niin silti jotenkin meillä tää "serkkuhenki" on aina pysynyt samana. Vuoden päästä vielä neljäs serkus täyttää maagisen 18 vuoden iän, niin sittehän me lähetää nelistään rellestää todellakin! Mutta niin, Tivolin jälkeen kömmittiin siskon kanssa mun poikaystävälle nukkumaan, oli varmaa kivaa sillä ja sen kämppiksellä kun kaks kännistä naista saapui taloon. Ei ollu voluumi mitenkään kauhean hiljaisella. :D

Yks syy myös siihen, että oon ollut aika hiljainen täällä blogin puolella viimeisen kuukauden aikana on, että aloitin opinnäytetyön kirjoittamisen. Jep, nyt on tosi kyseessä. :D Jos haluan siis valmistua helmikuussa. Nyt toi oppari vaan on kirjotettava. Haluun todellakin valmistua helmikuussa, koska sit pääsen maaliskuussa töihin mun entiseen työharjottelupaikkaan muutamiksi kuukausiksi. Toi olis niin optimaalinen tilanne! Valmistua ja mennä melkein samantien töihin. Olin niin happy kun entinen pomo soitti ja kysy mua ens keväälle töihin niille! Tuli vaan sellanen fiilis, että vitsi en oo ollu mikään turhake siellä harjottelussa ollessani. Tän takia kannattaa olla ahkera ja positiivinen työntekijä. Kannattaa jäädä mieleen. Pomo tais puhelimessa vielä sanoa kuinka "työskentelin niin kunniakkaasti" heillä, niin he ajattelivat haluaisinko tulla takaisin. Sydäntä oikeen lämmittää, kun saa tietää etten ollu mikään ääliö siellä töissä ja ne oikeesti haluu mut takaisin sinne. :)

Loppuvuosi menee siis opinnäytetyön kirjoittamisessa. Ohjaaja asetti mulle deadlineksi 7.1.2014, jotta työ kerkeää tammikuun arviointikokoukseen. Huimaa! I can do this! Mä valmistun alkuvuodesta!!

Loppuun vielä muutama biisi jotka on soinu paljon mun kuulokkeista viimeaikoina :)




- Suvi

4 kommenttia:

  1. Ei sitä kannattakaan väkisin yrittää kirjoittaa blogia.Tekee sitä juuri silloin kun haluaa :)
    Ihana kisumisu :) Punanen hiusväri sopii sul kyl todella hyvin

    http://kaika85.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, niinpä! :) Voi kiitos, itsekin tykkään paljon. En osaa tällä hetkellä kuvitella, että hiukset olisi jonkun muun väriset. :)
      - Suvi

      Poista
  2. Voi, mullakin on ikävä spontaaneja yöksijäämisreissuja.... Ehkä syksy antaa kohta tilaa niillekin ;)
    -GG

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä!! :( <3 Uujee, vois syksy kyllä antaa tilaa niille... :)) Hihhhii!
      -S

      Poista