perjantai 29. marraskuuta 2013

Nala!

Kata & Suvi:

:)

Nyt tulossa pikkasen vanha postaus ulos. :D Tää on lojunu vaikka kuinka kauan tuolla meidän luonnoksissa.. Ei kai se haittaa?

Meillä oli tossa syyskuun (hahaha) loppupuolella tällanen kiva söpöläinen hoidossa. :) Varautukaa nyt siis kuvaoksennukseen Nalasta!
Nala tykkää säkkituoleista tosi paljon :) Haha kunnon hautautuminen, on vissiin aika mukavaa löhötä tossa. Huomaa, että lyhyttassuinen koira väsähtää heti vähä pidemmän lenkin jälkeen! Lenkin alussa aina ihan jäätävä vetäminen, mutta lopussa itse koiraa saa vetää kotia päin :D

Nala ei oo mikään maailman helpoin hoidettava, se kaipaa huomioo ihan älyttömästi. Kokoajan pitää olla heittämässä leluu sille ja jos ei heitä, niin pikku vinkuminen alkaa. Nalalla riittää energiaa jopa muille jakaa. :D Mut se on kyllä niiiiin ihana söpöläinen että hihii

Onpa vielä vihreää! :D Yhyy nyt on talvi.
Mikä ilme! "Voisitsä opiskelun sijasta antaa vähä huomioo mulle?"

Nala oli meillä su-ke, eli kolme yötä hoidossa. Suvi vähän mietti että kuinkas kestää Nalaa kun allergiaoireet pukkaa tulemaan yleensä aika nopeesti eläimistä. Mutta: ei ollu mitään oireita! Paitsi okei.. vasta keskiviikkona pari tuntia ennen kun Nala lähti ni alko megaoireilut. Mutta muuten meni aika yllättävän hyvin. :) Todella kummallista. Mutta kivaa! "Heitä jo se pallo, heitä!!" Ja häntä vispaa tuhatta ja sataa :D Niin innoissaan :D Matotkin vinossa..
Hoidokkeja voisi kyllä tulla useamminkin meille, mutta kämppä on tosiaan aika pieni ja allergikkokin asuu huushollissa. Mutta kyllä sitä välillä voi ottaa :)

Voitais myös skarpata vikan Losipostauksen kanssa, se on periaatteessa valmis :D

- Kata & Suvi

4 kommenttia:

 1. Voi vitsi mikä söpö pötkylä :)

  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oiii kiva postaus! :) Nala tykkää tosi paljon löhötä säkkituoleissa, harmi et mulla ei oo sellasta!

  Ei se oo kyllä helpoin hoidokki, mut kerran ku käy pitkällä lenkillä nii se väsähtää. Hetkeksi :D

  kiitti ko hoiditte, ootte ihkuja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osta Nalalle joululahjaks säkkituoli :'D
   haha vaikka nala kaipaa paljon huomioo, se ei sentää vingu niinku tää yks toinen pieni otus… :D ja puhun siis Essistä (en Suvista:D)

   - Kata

   Poista