sunnuntai 10. marraskuuta 2013

♪ Baby, everything is all right, uptight, out of sight ♪

Kata:

Heh, pakko jakaa pari sateenvarjokuvaa tän sateisen viikon kunniaksi!


Oltiin pari viikkoa sitten Tukholmassa, jossa oli iha jäätävä sää, tuuli ja satoi ja oli vaan niin kylmä - ja mun ja GG:n oli pärjättävä tollasella sateenvarjolla :'D Mutta oli vaan niin hauskaa! Nauran nytkin ihan kybällä kun vaa aattelen miten järjettömän kylmä mulla olikaan: naamaan iski kylmä viima ja sade, sukat ja wet look -leggingsit olivat aivan litimärät - silti me vaan kikatettiin kuin viimestä päivää :D kun vihdoin päästiin takaisin laivaan, saatiin sympatiaa matkatovereiltamme, mutta ei me meiän elämämme parhaasta kävelystä tosiaan mitään sympatiaa oltais kaivattu :D oe voe. Toisinaan tykkään darraisista päivistä.

Sateenvarjo kohtasi loppunsa terminaalin roskiksessa. Haluaisin sanoa, että se oli ihan kelpo sateenvarjo, mutta kun ei se ollut.

Tukka tarttui siihen kiinni ja lapaset roikkuivat siitä myös, eikä se edes antanut suojaa sateelta.


Ei oikein muualla käyty kuin Urbanissa ja sitte safkaamassa + kahvilassa. GG oli ihan onnessaan noista pahvisista Urbanin kasseista, jotka saatiin. Siinä sateessa kun se voivotteli että pussi menee pilalle sään takia, pohdin ehkä vähän ääneenkin että salee se vielä hajoaa ja tavarat tippuu lätäkköön. No niinhän siinä kävi :D GG:n uusi laukku, kirja ja paita tippuivat lätäkköön ja hitto mikä naururäkätys. Se on ihan kauheen vaikeeta antaa toiselle myötätuntoa kun ei saa pidätettyä edes omaa nauruaan! Onneksi GG:kin räkättikäkätti :)

Mua naurattaa ihan tajuttoman paljon tällä hetkellä!


Risteilyn jälkeen mulla oli aika äijä-fiilis, mutta loihdin sen pois lakkaamalla kynnet vaaleanpunaisiksi.

Vasemmalla Suvin siskon lemmikki ja oikealla mun lemmikki.

Uuuuh ja arvatkaa kenen asiakas voitti 1/4 miljoonaa mun valitsemastani arvasta? En saanut tonnia onnettarena toimimisesta, mutta sain halauksen ja suukon vastoin tahtoani.

Miten toimia kun maanpinnalta on ruoka tyystiin loppunut?

Ällöromanttista  


Tänään oli isänpäivä, joka kuuluu ihan mun suosikkipäiviin :) Jotenkin on alkanut arvostaa näitä hetkiä kun koko perhe on koolla. Aamu ei voi startata huonosti, kun nauttii brunssista porukoiden luona koko perheen voimin! Brunssin jälkeen suuntasin isän kanssa vielä lätkämatsiin katsomaan Tsekki-Venäjää! Ihanaa laatuaikaa isän kanssa :) Oon koko viikon ajan funtsinut kuinka tärkeä isä mulle onkaan. Multa pääs itkukin autossa kun ajeltiin isän kanssa, kun vaan aattelin kuinka rakastankaan näitä ajohetkiä isän kanssa meiän kummankin nauttiessa samasta musiikista ja vaihdellen kuulumisia, salaisuuksia ja ajatuksia elämästä. Mä toivoisin että niitä hetkiä riittäisi ikuisiksi ajoiksi. Ja taas se kyynelkanava aukesi. Yääh oon niin herkkis, itkupilli :')Huhhu, mulla on ollu ihan älykiirettä pari viimestä viikkoo. Vaikka tällä viikolla ei oo ollu duuniakaan, tuntuu ettei aika millään riitä kaikkeen! Tavallaan nautin kiireisestä elämästä, mutta en enää siinä vaiheessa kun joudun luopumaan jostakin, kuten liikunnan määrästä :D

Vastapainona on kuitenkin ollut kaikkee ihanaa, joten ehkä en valita! PMMP:tä, risteilyä, pikkujoulua, illanviettoja, kaikkee jännitettävää, ilonpurskahduksia :) Keskiviikkona mennään Suvin kanssa katsomaan Scorpionsia ja Acceptiä! Ou jea, kyllä kelpaa. Vastahan mä olin katsomassa Skorppareita niiden jäähyväiskiertueella Belgiassa? :D

En viitsinyt maksaa euroa asiakasvessasta... :D

© Jani J.


- Kata

2 kommenttia:

  1. Mä en kestä tota vessaan änkemiskuvaa hahahhahahaahhaahahhaahahhaha!!!!! :D:D:D:D:D Lahoan.

    VastaaPoista