perjantai 28. kesäkuuta 2013

Nihkee paluu arkeen

Suvi:

Hellurei!

Nyt on juhannukset juhlittu ja pitänyt palata jo arkeen. On kyllä tehnyt aika tiukkaa mennä töihin niin hauskan juhannuksen jälkeen. Nyt vaan töitä pitää raataa paljon niin lompakko tykkää. :) Otin tälle päivälle työvuoronkin, vaikka olisi ollut vapaapäivä. Nyt tosin vähän kaduttaa.

Oon kerinnyt puuhastellakki erilaisia juttuja töiden ohella. :)


Meidän piti mennä frisbeegolfaamaan, mutta kunnon sade yllätti paikan päällä. Jäätiin siis istumaan autoon odottamaan sateen hellittämistä. No ei se pahemmin hellittäny. Mentiin sitten muutama väylä heittelee tossa sateessa. :D Ah suomen kesä


Fiilistelin yöllä töistä tullessa kurvia ja sen hiljaisuutta. Kesäyöt on niin ihania. Valoisia ja lämpimiä.



Oon kerinnyt myös moikkailla siskoa ja Nalaa. :) Nala odotti kiltisti ruokapöydän vieressä että saatiin syötyä, eikä edes kerjännyt kun sitä käskettiin! Go Nala!



Juhannuksen jälkeiset jumittamiset med sisko + pakolliset mätöt että selviää taas elävien kirjoihin :D



Yhden aamun ihana aamupala. Vois ostaa lisää vesimelonia, njams njams! Niin hyvää ja se säilyy niin pitkään. Joo tää on nyt plääni, menen vesimeloniostoksille.

Mulla oli eilen vapaapäivä töistä ja käväsin kaupungilla pyörimässä kaupoilla äidin kanssa. Etittiin meidän kameroille suojakoteloita ja kameralaukkuja, mutta ite en löytänyt sellaista minkä olisin halunnut. Pitää etsiä vielä jostain.. Myöhemmin illalla suuntasin kaverin luokse kattomaan leffaa Spring Breakers. Aika öö... Outo leffa. :D Tehtiin tosin sairaan hyvät leffaeväät!




Salaattia ja pannaria, nami! Plus vielä jäätelöä pannarin jälkeen. ;D Ekan leffan jälkeen alettiin kattomaan The Dark Knight -elokuvaa, mutta mä nukahdin jo aika alkumetreillä. Kun alotettiin leffa niin kello löi yksi yöllä, et joo ei ihme. Mut herätettiin ja kaverin poikaystävä (joka on myös mun tikokaveri) heitti mut sitten vespalla himaan. Oli ihanan virkistävää istua siinä vespan kyydissä ja nauttia kesäyöstä. Shortseillakaan ei tullut edes kylmä!

Nyt voisin alkaa valmistautumaan töihin lähtöön. Viiden työvuoron putki tiedossa. Ihanaaaaaaa. :D Huoh miksi otin vapaaehtoisesti tälle päivälle työvuoron....

HAHA naurahdin tästä tuli aika ruoka-aiheinen postaus ainakin kuvitukseltaan. :DD

- Suvi

5 kommenttia:

  1. Kiva kuulla (tai lukea) susta <3 Haha tuu tänne tsiigailee valoisia kesäöitä! Tosin ei niin lämpimiä :D Tuu maanantaiks, tääl olis luvas kilpisjärven appro ;D !! Tulin saunasta, nautin bissestä ja sain kaikki houkuteltua werewolfiin mukaan, johon nyt suuntaan! Ahh life is goood. Tänään ei enää pygennyt kivuta Saanalla mutta näinkin kelpaa!

    ♥: Kata

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva et on awesomii siellä :) <3 Ite teen vaa töitä töitä töitä plaah.. Palkitsin itteni tänään ekan kunnon palkan kunniaks ja sen kunniaks et oon jaksanu rehkii nii muutamal ostoksel hihii :)

      -S

      Poista
  2. Kilpisjärven appro kuullostaa hyvältä... Ja kohtalokkaalta. Siellä kun kävelee kännissä jollai vuorella nii voi tipahtaa :D

    Tuutko Suvi sinne mökille sillon sunnuntai 7.pvä? Säävarauksella ofc.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo tuun jee möksälleeeee! mitä säätä ees on luvattu? :D

      -S

      Poista
    2. Kilpisjärven appro oli melkoisen kohtalokas... :D

      - K

      Poista