lauantai 8. kesäkuuta 2013

töitä töitä töitä kesä kesä kesä

Suvi:

Heips!

Mulla on nyt viimesen viikon aikana ollut aika paljon töitä. Hirvee muutos tällee yhtäkkiä kun viimeksi työharjottelun aikana kävin töissä tossa ööö viime elokuu-tammikuussa. :D Keväthän siinä sitten meni ilman mitään työtä. Se oli kyl aikas kivaa, mutta kokoajan kun kesä läheni niin ahdisti kun ei tullut palkkaa vaan piti ottaa säästötililtä aina vähän käyttörahaa itelle aina. No nyt ei enää tarvii, aion tehdä niin paljon töitä kun vaan jaksaa ennen loppukesän reissua.

Viime viikonloppuna oli sunnuntai vapaapäivä mulla ja sää oli mitä mainioin! Suunnattiin poikaystävän kaa piknikille Alppipuistoon. Otettiin aurinkoa, syötiin megahyvii eväitä ja lopuks vielä mentiin kattelemaan sorsia uiskentelemassa läheisessä lammikossa. :)


Niin kaunista! Suomen vihreä kesä vaan on niin nätti. :) Innostuin ottamaan vähän sorsista kuvia. Tässä pari.Poikaystäväkin oli ihan onnessaan sorsista. Tykätään yhdessä mennä kattelee sorsia.


Alpparista siirryttiin meidän omalle "takapihalle" pelailemaan pikku porukalla Cluedoa. Ratkottiin murhia, hahaa! Just hauskaa, mutta ei oo kovin hyvä kännipeliksi. Cluedo on peli, missä pitää ajatella. Kännissä ei varmaankaa onnistu niin hyvin. :D


Laitoin myös tossa ennen pelailuja pomolle viestiä jossa pyysin Juhannusta vapaaksi töistä ja eilen sain tietää että JIHUU sain sen vapaaks! Sain itseasiassa viikon vapaan, ohhoh. Ei ollut kyllä plääninä. Mitäköhän palkkakuitti tykkää sitte heinäkuussa. Ai ai ai. :D

Se on kyllä kiva kun teen aika paljon vaan iltavuoroja, että kerkee sitten nauttia myös auringosta päivällä. Niin jees että pääsee kesäfiilikseen kunnolla vaikka käykin paljon töissä. Nojoo katotaan nyt kun ens viikolla alkaa mun pitkät iltavuorot, nyt oon tehnyt vaan lyhyitä iltavuoroja..

Käytin yhtenä päivänä mun Bangkokista hommaamaani hametta. Niin ihana! Eikä tuulikaan vienny mennessään. Siis esim et olisin vilautellut tms :D


Kävin myös tervehtimässä (=ruokkimassa ja viemässä ulos) Nalaa äidin luona, joka on hoidossa kun siskoni reissaa kesälomallaan. Nala ilahtui paljon vierailustani.

Vähän on vissiin kuuma toisella :D
Jäätelö on ehdoton must kesään! Sitä kuuluu syödä paaaljon kesällä, jättää sitte vaikka kaiken muun herkun pois jos ahdistaa too much.Ja ainii! Kävin tossa muutama viikko takaperin ystävän ja sen lapsensa kanssa leikkipuistossa ja iloksemme siellä oli myös lampaita. :D Lapsille aivan ihana paikka!


Bäääääää!
Poseeraus :)
Tänään mulla on taas kaks työvuoroa ja rahankiilto suorastaan paistaa silmissä! Tulin kotiin just ekasta työvuorosta ja parin tunnin päästä jatkan taas matkaani toiseen työvuoroon. Huomenna vapaapäivä, kuin jees.

Muistakaa nauttia kesästä. ♥ Mä painun nurtsille ystävän kanssa nauttimaan auringosta vielä ennen työvuoroa. :)

- Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti