torstai 6. kesäkuuta 2013

KISS !

Kata & Suvi:

Hellou!

Meillä on ollut taas aika paljon kaikkee tekemistä. Kesän vika. :D Kesään kuuluu kaikki ihanat keikat. Maanantaina oli vuorossa KISSin keikka! Kyseessä oli meidän molempien eka keikka KISS:ltä! Odotukset olivat korkealla, mutta keikka myös täytti nämä odotukset kaikin puolin :)

KISSin paidat päälle ja eikun menoks!





Sisäkeikasta huolimatta me molemmat pistettiin shortsit päälle (ja bootsit <3)! Onneksi keikka tosiaan oli sisällä koska sisäkeikat lyö ulkokeikat iha 6-0. Varsinkin tällaisilla keikoilla kuin KISS. Pääsee valoshow't ynnä muut oikeuksiinsa! Varsinkin Suomen kesä on ihan liian valoisa ulkokeikoille. Ulkomaan keikat onkin eri asia koska ne on muutenkin aina myöhempään. Iron Maidenin sisäkeikkaa odotellessa... :D









Keikan lopussa pamahti paperisilppua koko hallin täydeltä. Just hauskaa! KISS muutenki järjesti ihan loistavan shown mikä viihdytti paljon yleisöä. :) Päästiin semilähelle lavaa vaikkei oltu mitenkään erityisen ajoissa liikkeessä. Eipä haitannut että etkoilut meillä himassa venähtivät!



Keikan jälkeen meillä oli nii hyvä fiilis niin päätettiin suunnata Härkään jatkamaan iltaa! Tyhjä mesta maanantai-iltana mut oli siellä muutama KISSin keikaltaki eksyny paikalle :D

Aamulla oli jostakin syystä darrainen olo. Mistäköhän johtui...

- Kata & Suvi

P.S. Kata kuuli biologikaveriltaan, että Gene Simmons oli käynyt luonnontieteellisen keskusmuseon lepakkonäyttelyssä! Ääää! Miksen mä (Kata) ollut siellä sillo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti