sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Minigolfia ja bändejä

Suvi:

Hellurei vaan!

Tulin justiinsa töistä ihanasta 4h työvuorosta. Kui turhaa raahautuu vaan neljäks tunniks töihin. Mutta onneks iltalisät pelastaa vähän. :) Nää iltavuorot on kyl sekottanu mun unirytmiä (no ylläri) silleen että vuoron jälkeen yleensä vielä valvon koska virtaa riittää ja sellanen yhtäkkinen rauhottuminen ja nukkumaanmeno ei vaan onnistu. Sen siitä saa kun joutuu palvelemaan puoleenyöhön asti asiakkaita. Mut nyt on kesäloma, ei haittaa! Paitsi ehkä sit jos tarvii aikasin herätä. :D Opiskeluiden ohella se teki välillä kyllä tooooosi tiukkaa mennä iltavuoron jälkeen aamulla koululle.

Olin muuten minigolffaamassa viime viikon sunnuntaina! Tykkään siitä, vaikka hermot on välillä koetuksella kun pitäisi jaksaa keskittyä joka radalla. Ja se on kyl raastavaa jos oikeesti ei vaan onnistu lyömään kunnolla vaan joutuu aina alottamaan radan alusta.

Hieno keltainen pallo

Keskity keskity..

Ja se on siellä!!

Tyytyväinenkö tulokseen? Ei vissiin :D

Käytiin myös heittelee korista, oli niiin siistii! Pitkästä aikaa pääs heittelemään ja pallo pysy hyvin käsissä. Ihana tunne kun huomaa, että ne taidot ei niin helposti katoakaan. :) 10 vuoden korisharrastus takana. Haluun päästä uudestaan heittelee. Tarviin vaan omaan pallooni ilmaa enkä omista pumppua..

Tän viikon perjantaina olin äidin kanssa tsiigaamassa Rockin Hellsingin tarjontaa Kaisaniemessä. Esiintyjinä oli Jonne Aaron, Eppu Normaali (!) ja äidin ultimate lemppari Bryan Adams (!!) :) Odotin tosi paljon Eppuja ja Adamsia, Jonne Aaronin näinkin jo Bon Jovin lämppärinä eikä se mikään mun lemppari ole.

Innoissaan lähössä bändejä kattelee sateesta huolimatta ja kaulassa yks lempparihuiveista

Ulkona oli tosiaan tosi p**** sää, kunnon kurainen meininki oli siellä alueella. :D


Jep, seisoin kuralätäkössä. Kengät kiittää.

Jonne Aaronin aikana maistu bisse enemmän, mutta Eppuja mentiin kattomaan ihan lähelle lavaa.Eput veti hyvän shown, pakko päästä uudestaan näkemään niitä! :)

Twiittailin ennen Bryan Adamsin keikan alkua ja OUJEAH kaikki näki skriiniltä mun twiitin. :D


Ilta huipentu itse päätähden Bryan Adamsin esiintymiseen! Oltiin kolmannessa rivissä eli megahyvillä paikoilla! Keikka oli niiiiin hyvä! Ihan mahtava! Rakastuin vaan enemmän kyseiseen artistiin. Keikka oli myös tosi hauska! Läppää vaan lens artistilta ja yleisö nauro paljon. Ah

Kui pieni Bryan oikee on :DD

Hyvä kaksikko :)


Oikeesti, mä niin aion ens Bryan Adamsin keikalle opetella ihan täysin When You're Gone biisin sanat, sillä jokaisella keikalla Bryan ottaa yleisöstä jonkun laulamaan sen kanssa! Olis ihan sekopäistä päästä sen viereen laulamaan! Teki niiiiin mieli hihkuu ja hyppii kun Bryan kyseli onko halukkaita, mutta en olisi kehdannu kun en osannut kaikkia biisin sanoja kunnolla. Yks onnellinen fanityttö pääs lopulta laulamaan ja voi kuinka onnessaan hän oli. Sairaan siistii, ja kun kukaan ei välitä osaatko oikeasti laulaa, tämä tyttökin revitteli ihan täysillä vaikka ei nuotilleen biisi mennytkään.

Rakastan kesää ja keikkoja. Parhautta.

Nyt vielä tiistaihin asti duunia ja sit alkaa mun juhannusvapaat. Odotan. :)

Mutta nyt voisin painua vaikka öö.. nukkumaan! Hups kello on jo 01:30..

Yöt!

- Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti