maanantai 26. marraskuuta 2012

Varattu: BANGKOK!

 JIPPII !!

Noniin, ei sitten varattukkaan poikaystävän kanssa Sri Lankaan matkaa, vaan Bangkokiin! Eli maaliskuussa olisi suuntana Thaimaa. En oo ikinä ollu Thaimaassa, tosi kivaa päästä sinne! Aasiassa itsessäänkin olen ollut vaan kerran, vuosi sitten Malesiassa Langkawilla. Pikkuhiljaa pääsee Aasiaakin näkemään. ;) Oli kyllä vuosi sitten pieni kulttuurishokki olla ensimmäistä kertaa ikinä Aasiassa, ja luulen että kyllä tälläkin matkalla iskee jonkinmoinen kulttuurishokki. Ihan järjettömän iso kaupunkihan tuo Bangkok on, en osaa edes kuvitella.

Tässä vähän fiilistelykuvia:





Näyttää kyl niiiin kivalta noissa kuvissakin. Ensiksi mietittiin, että halutaanko olla koko matkan ajan Bangkokissa, vai käytäiskö jossain muuallakin. Päädyttiin sitten varaamaan hotelli vain Bangkokista, sillä reissun pituus on vain se 10 yötä. Ei siis liian pitkä matka, ja aikaa ei viitsi hirveästi käyttää matkusteluun. Valittiin hotelli, jossa on hyvä uima-allas. Kun mikään rantaloma tämä ei ole, niin tosi kiva sitten hotellin poolilla loikoilla ja nautiskella.




 
En malta odottaa! Haluun päästä näkemään nähtävyyksiä, syömään hyvää ruokaa, nauttimaan olosta, shoppailemaan... Bangkokhan on todella edullinen shoppailukaupunki. :) Pitäiskö ottaa tyhjä matkalaukku mukaan haha. :D Voisin kyllä yrittää pakata mahdollisimman vähän vaatetta mukaan. Vuosi sitten Malesiaan pakkasin IHAN LIIKAA ja jo menomatkalla laukku painoi melkein yli rajan..

Lennot on Finnairin suorat lennot, mikä on tosi kiva. Ei mee turhaa aikaa vaihtolentoihin ym ja on enemmän aikaa sitten Bangkokissa. 

Jippiijippii haluun jo lähteä! <3

- Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti