tiistai 13. marraskuuta 2012

Asennebootsit



Suvi:
Toi graffiti tossa yllä olevien kuvien taustalla on just hieno! Sopi hyvin kuvien taustaksi. Kuvat otettu meidän kämpän ulkopuolella ja ton graffitin on joku sankari piirtäny (tai maalannu vai miten ne sen tekeekään) talon seinään.

Kata:
Haha käytiin Suvin kanssa tosiaan tossa pari päivää sitten ottamassa kuvia tänne blogin puolelle ja näinkin upeita otoksia tuli... :D No oli vähän hämärää jo eikä hirveesti inspannu. Ei enää osata olla kameran edessä samaan tyyliin kuin teineinä. Joo ja samalla suojattiin meidän molempien uudet nahkabootsit sprayllä - tietty pitäen niitä tollain kätevästi jalassa. Mä muuten sanon tollasia bootsei "asennebootseiksi". Suvi ei ihan hiffannu miksi.



Mun asennebootsit, joita odotin kaksi kuukautta :D

Suvin kahdet bootsit! Okei, se eka osti noi korkeemmat. Oli isot, meni Stockelle ostamaan pohjallisia niihin, mutta tulikin noiden oikeenpuolimmaisten kanssa himaan. Nyt vissii palauttaa noi korkeempivartiset. Oli hyvä, kun kysyin löysikö se pohjallisia niin se vetäs noi molemmat bootsit esiin :D

Suvi:
Joo mun ilme oli vähän priceless kun löysin Stockalta melkein identtiset bootsit kun mitä olin just tilannut, mutta vaan laadukkaampina ja hienompina. Kokeilin niitä ja enhän mä sen jälkeen olisi voinut tyytyä noihin vasemmanpuoleisiin! Oikeanpuolimmaiset paljon makeemmat ;) Kävin tänään palauttamassa noi mälsemmät bootsit, niissä ei selvästikään ollu asennetta Katan mukaan.

Ihan mälsää kun pimenee niin nopeasti, nyt jo neljältä iltapäivällä on pimeetä. Ei ainakaan arkisin mitään kuvia kerkee pahemmin ottaa, kun päivät menee töissä työharjoittelussa.


Suvin rentoilua Greyn Anatomian parissa :)

Katan pikkujoulukynnet

Kata:
En oo jaksanu tehä tänään mitään järkevää, kun viime öinä on tullu nukuttuu vaan muutamia tunteja. Kouluhommat & deadlinet. Paitsi että aamupäivästä kävin tienaamassa finnkinon sarjalippuja osallistumalla psykan laitoksen kuvanlaatututkimukseen. Ei hävettäny haukotella siellä, kun sen tutkimuksen valvojakin oli darrassa. Annoin sille buranan ja se kiitti. Muuten ei sitten kommunikoitukaan :D

Luentojen jälkeen syötiin J:n kanssa sipsii Mentalistin merkeissä. Patrick Jane 
Tulkaa hakee loput sipsi(pussi)t täältä veke. Ja popparipussit kanssa! Niitä on iso kasa täällä, kun saatiin ilmaiseksi. Ei hyvä.

Suvi:
Pitää painuu sinne uimaanki sit hei, muista Kata. Ostettiin vuosi sitten 10 kerran uintilippu ja lippu menee vanhaksi nyt marraskuussa ja jäljellä kymmenestä uintikerrasta on neljä! Upsiiis, nyt pitää tsemppaa.

Kata:
Kymmenen uintikertaa vuodessa oli joo liian kunnianhimoinen tavoite... Vaikka tossa naapurissa tuo uimahalli on :D



:D

- Kata & Suvi

3 kommenttia: